יש לי עוד 2 שאלות לפני הלילה

יש לי עוד 2 שאלות לפני הלילה

... בפולין נהיה במלונות נובוטל ומלון הולידי אין אקספרס... איך המלונות האלו? מי שהיה שמה,ספרו קצת... האם ניתן למצוא בבושקה בפולין?אם כן,איפה?

מדריך1

New member
המלונות

נובוטל בורשא- איזה מהם, יש נובוטל צנטרום שהוא מלון יוקרתי ,מצוין, ןיש נובוטל אירפורט שהוא מלון טוב. הולידיי אין אקספרס- בקרקוב, מלון קטן יחסית , טוב מאד. אזהרה- המלונות הללו אינם אוהבים בני נוער ישראלים בגלל התנהגותם, צריך להזהר בכל הקשור בהתנהגות. ניתן למצוא בבושקות- בככר העתיקה של קרקוב, שקרוב לודאי לא תהיו שם בגלל איסור בטחון.

שירנות

New member
...

מלונות-הייתי בנובוטל בוורשה והוא מלון מצויין יוקרתי כזה...אבל לפי מה שהבנתי כשחזרתי יש 2 מלונות שקוראים להם נובוטל שמה אז תגיד איזה.... בבושקות-כן,ניתן למצוא..לא יודעת איפה,כמעט בכל שוק שהיינו בו היה בבושקות...מקום מסויים שאני זוכרת אותו היה בוורשה בעיר העתיקה(נראה לי שככה קוראים לזה...)אבל בעיקרון היה כמעט בכל שוק שהיינו בו... אתה טס הלילה?!? אם כן,בהצלחה ומסע מוצלח:)

היי

הייתי במלון הולידיי אין אקספס, אחלה מלון:) החדרים היו סבבה, אבל האוכל היה קצת מאכזב:/ ממליצה לקחת חטיפים ומנות חמות מהבית כמו שהמליצו רבים לפניי פה. מאחלת לך מסע מוצלח :)

sss91

New member
הייתי בנובוטל..

אם זה נובוטל בוורשה..אז זה המלון הכי טוב שיש! הוא ענק והוא כזה יפה! כייף לך..

למעלה