יש לי עכשיו הרבה כסף לבזבז

OZ MASTER

New member
יש לי עכשיו הרבה כסף לבזבז

אז אתם יכולים בבקשה להציע לי שחקנים ברמה עולמית, אבל ממש ברמה עולמית שיסכימו לעבור עליי. נ.ב אני לא מחפש חלוצים.

ofer16

New member
נתחיל מהקלים:

בלמים: נסטה, קנאברו, פרדיננד. פחות מוכרים: קלומפה (klompe), קולוצ´יני (colocini), אוקורונקוו (okoronkwo). קשרים: דוידס, דנילסון, רונאלדיניו, גטוסו. פחות מוכרים: אגהובה (אין לי מושג איך לכתוב את זה...), אסאנה נ´דאיה (assane n´dayie), מידו (mido), רובן (robben). ובכל זאת שלושה חלוצים... harasimowicz, to madeira, maxim tsigalko

קיר קמט

New member
קולוצ´יני זה Coloccini

והוא דווקא כן מוכר..... בספרד הוא נורא מוערך...... ולכתוב אגאהואה Aghaowa נדמה לי Julius Aghaowa

ofer16

New member
אני מכיר אותו

עוד מימיו בארגנטינה... הרבה מנג´רים דווקא לא מכירים אותו, והוא יחסית אנונימי לשמות האחרים... אני לא זוכר בע"פ את האיות של כל השמות...

קיר קמט

New member
אני מכיר אותו עוד מימיו אצל הבוסטה

בארגנטינה, שזה סביר להניח לפניי שאתה הכרת אותו (בתקופת סן לורנצו.)..... :) וזה לא נורא רק רציתי להגיד לו שלא ישתגע סתם :)

ofer16

New member
גם אני מכיר אותו מבוקה!

אבל בשביל הוויכוח נגיד שאתה ניצחת...
אגב, באחד העידכונים שהורדתי מהאינטרנט, הוא היה ממש תותח! מהיר, גבוה, חזק, כשרוני... אבל עם עדכון חדש באות בשורות חדשות, וקולוצ´י (ככה אני קורא לו...) חזר למימדיו האמיתיים...

OZ MASTER

New member
תודה עבל הרבה שחקנים לא מוכנים

לעבור והקבוצה לא משחררת. ואתם יכולים בבקשה להציע לי עוד שחקנים צעירים ברמה עולמית?

ofer16

New member
שחקנים צעירים:

דונובן (landon donovan) קים קאלסטרום (kim kallstrom) ויליאם ליאנדרסון (william leandersson) וודגייט (jonathan woodgate) קיוטיס (dionisis chiotis) ואן דר וארט (rafael van der vaart) ואן דר מיידה (andy van der mayde) ובערך כל אייאקס... תחפש גם בליגות הפולנית, שבדית, אוקראינית, בלרוסית, יגוסלבית וברזילאית.

dylan

New member
עוד שני שחקנים צעירים ותותחים

שאני מאוד אוהב הם ג´ו קול ומת´יו קאריק מווסטהאם.

ofer16

New member
שחקנים משובחים!

אם אנחנו בעניין של אנגלים אז גם ג´רמיין דיפו (מווסט האם) ומייקל סטוארט ממנצ´סטר הם בחירות מעולות. אני גם אציין את סטפן קרייני (crainy) מסלטיק, את ויין רוני מאברטון (הוא גם תותח במציאות). ובערך כל צעיר שתמצא במנצ´סטר יונייטד...

OZ MASTER

New member
תודה

מה השם משפחה של ברונו? איך רושמים סלקוביץ באנגלית? ובאיזה תפקיד הוא משחק?

zalopa

New member
לברונו אין שם משפחה

אם אתה בעונה ראשונה הוא בן 18 ונראה לי שהוא בברזיל הצעירה ואת סלקוביץ חפש בנבחרת שבדיה שניהם קשרים התקפיים המלצה שים את ברונו מאחורע החלוצים נ.ב היום מכרתי את ברונו ב-60 מיליון ליש"ט

kaizer souza

New member
פעם שיחקתי עם ברונו בפנרבחצ´ה

הבאתי אותו בוסמן בן 20 באמצע עונה, ובאותה עונה העלתי אותו הרבה מהספסל והוא היה תותח, וכבש בחוץ מול בארסה שלושער (ניצחתי 3-2 בליגת האלופות). היו לי אז תותחים: אלקס, ברונו, פורלן (מפותח), ניקולס אוליברה, וגם ריג´יטים של קאפו, רוברטו קרלוס, ולקראת הסוף זה-רוברטו וסרג´יניו. שיחקתי איתו 10 שנים עד שנמאס לי מהשמירה. בנבחרת הוא לא הצליח (וגם בקושי שיחק). ודרך אגב הסתכלתי לא מזמן באדיטור והפוטנציאל שלו הוא (189 !). מעניין אם גם במציאות הוא טוב. עוד שחקן עם פוטנציאל גבוה באדיטור - ארג´ן רובן (בערך 195 !!!).

למעלה