יש לי עתיד?

dark man 666

New member
יש לי עתיד?

אמממ.. אני כבר בערך שנה, צופה בהודעות בפורום פה ובהייט פארק... [אני גם עוד סקיצות וכו'....] ואגרתי סופסןף אומץ לשלוח עבודה שלי... תגידו לי מה לשפר.....על מה לעבוד יותר. http://www.snapdrive.net/files/386668/DSCF1073.JPG

acab123

New member
שנה אתה צופה פה בהודעות?! נסה להחכים...

סתכל על תגובות אחרות שנתנו למתחילים כמוך.. peace

Naro77

New member
יש לי שאלה

בשביל מה אתה רושם?מזה השאלה הזאת "יש לי עתיד?" תעשה ותצייר כי אתה אוהב את זה לא בשביל שום עתיד...מזה השאלה הזאת. נראה לי שאנשים בארץ קצת התחילו להתבלבל ולא להבין למה הם מציירים,מנסים לרוץ קדימה לא להבין כלום ולעבוד כאילו הם עוברים שלבים במריו, זה שטויות תעשה ותלמד לבד סתכל על דברים תבין מה עומד מאחוריהם אל תעשה דברים בשביל לרצות אנשים שיגידו שיש לך עתיד. תעשה את זה כי זה מה שיפה בעייניך וכמובן אבל שיהיה לזה צורה גם בעיניי אחרים..אבל בחיאת מה אתה שואל "אם יש לך עתיד?"... זה לא מופנה אליך אלה גם לשאר האנשים שמתחילים פה ולא ממש מבינים למה. וזה לא שאני יוצא עליך אחי. אבל כל העניין הזה התחיל לעצבן. UniTwo

dark man 666

New member
אני אוהב לעשות סקיצות...אני נהנה מי זה.

לא קשור, סתם לא ידעתי איזה כותרת לשים =__=" אני רואה שבפורום הזה מקבלים דוייס בידיים רחבות.....ובחיוכים. זה עושה רושם רע על הפורום ותחושה שעוד שנייה מישו ירשום: "אתה הומו, אל תיגע יותר בעיפרון לעולם...." אני רציתי שיגיבו לי אישית על הסקיצה....מה כדי לשפר אצלי... ואני עוקב הרבה זמן אחרי הפורומים. אז...אני רוצה שיגיבו לי אישית על הסקיצה..

korse

New member
אם אתה מסתכל פה שנה

אז אתה בטח יודע שאף אחד פה לא יתן לך עצות על מגש כסף.

minyman

New member
אז תקרא הודעות שרשמו למתחילים אחרים..

יש שירשור שלם לטוייז בהייד פארק.. אחרי שנה אני לא מאמין שלא למדה שם משהו.. יש שם ים מידע בשביל מתחילים אז במקום לשאול כל פעם מחדש ולקוות שלמשהו יהיה כוח לענות [לא עניין של אצלנות פשוט אנחנו חוזרים על זה מליוני פעמים]

למעלה