יש לי פגישה עם מנהלת מרחב מזרח

amickyaa

New member
יש לי פגישה עם מנהלת מרחב מזרח

יש לי פגישה עם מנהלת מרחב מזרח בשעה 17:00 ועל מה ? נו באמת על מה על הליכלוך בשכונת מישור הנוף........ליכלוך ,ליכלוך ,ליכלוך........ היא ביקשה שאביא מצלמה כדי שהיא תוכל להראות לממונים עליה,שרי עיריית ראשל"צ את הבעיות בשכונה ......וזו פעם שלישית כבר.......ולא נעשה דבר........מי שרוצה להצטרף מוזמן........ חן,רונית..כן גם אדישות התושבים תורמת........ מיקי אלון-מישור הנוף

SoldieRonit

New member
סליחה ../images/Emo35.gif אולי איפה שאתה גר מלוכלך

כן ,כן, ממש עיר אחרת ... באיזור "שלנו" איפה ש
ולא גורדי השחקים - נקי
אז אני לא יודעת על איזה לכלוך את מדבר -אם כבר יש משהו חשוב לא פחות (שהוא לכלוך בעקיפין) זה העובדה שבונים בונים בונים על כל מרחבי השדות והפרדסים הפנוים -ולנו בעלי ה
|ים אין איפה להוריד אותם לעשות את צריכהם - והמרובע המנימלי מסביב לעץ זה לא בדיוק אידאלי - ותסלח לכלב ש"בורח" לו אז 1 .להקצות (מצדי לבנות פארק) מקום שיהיה רק לכלבים - כי זה לא חוכמה שאת גני הילדים שהיו בשכונה הורידו וריצפו אותם כי החול שימש לכלבים מרחבנה
ודבר שני -אני אשמח לראות קצת יותר ירוק בשכונה - לפני 10 שנים שהייתה פה שממה ,עדיף היה לחיות פה מאשר עכשיו שרק בונים בונים בונים - איפה ריח הפרדסים שהעלה את רמת החיים פה בכמה רמות
ועכשיו מה שנותר זה לעמוד מתחת לעץ הריחני של השכן ולחכות למשב רוח שיביא איתו את ריח הפריחה
אז על זה תדבר איתה
!| או שתבוא לקחת אותי ואני אגיד לה את זה
אבל תיזהר -שאני מתחממת ,אני דופקת על שולחנות

SoldieRonit

New member
ותגובתה של אמא שלי לעניין

"תגידי למיקי כל הכבוד לו ,שאני מטיילת עם הכלב כל מה שאני רואה זה לכלוך בכל מקום וגזמים ושקיות פסולות זרוקת בכל פינה "
נו,טוב, אז כנראה אנחנו לא מטיילות באותם המקומות

למעלה