יש לי פחד נוראי

netnelaa26

New member
יש לי פחד נוראי

ואני מפחדת שהכל חוזר להיות כמו שהיה עד לפניי חודשיים הצלחתי קצת לצאת מהבית לנשום אוויר ולצערי נאלצתי לעזוב אנשים שאני אוהבת כי לא היתה לי ברירה ואני מפחדת נורא ולא מפסיקה לבכות ששוב פעם אני אשב בבית בתוך 4 קירות ועם המחשב שזה הדבר היחיד שעוזר לי ליצור קשר עם העולם עם אנשים שאני בכלל לא מכירה ואני כל הלילות לא ישנה והאמת שאני לא ישנה בכלל בבית אלא אצל חברה כי אני מפחדת להרגיש את הלבד האמת שתמיד הייתי לבד אבל ברגע שאתה רגיל למשהו מסויים לעשות בחיי היום יום כמו לצאת קצת מהבית לנשום אוויר ואתה יודע שזהו יותר אין אפשרות ואני עוד עם החרדות שלי מכניסה את עצמי ללחץ נוראי ישבתי אתמול עם חברה שלי במסעדה והיא פשוט מסכנה אני חשובת שכל הזמן הזה שישבנו ביחד היא היתה שם לבד אפילו שאני אישית הייתי שם אבל היא מבינה אותי יותר מכל אחד אחר ומבינה את הפחדים שלי אני מפחדת כי אני יודעת שאני עלולה גם להזיק לעצמי. ואני לא רוצה לחזור לדברים שהיו פעם אומנם עדיין יש לי חרדה חברתית ואני לצערי לא מטפלת בזה כמו שצריך אני כל הזמן מבטיחה לעצמי שאני אלך לטיפול אבל רק המחשבה לצאת מהבית לעלות לאוטובוס מה שאני לא עושה כבר המון המון המון זמן אין אני לא מסוגלת פשוט לא ואני מפחדת כולי ורועדת אין הרבה מה לעזור לי וזה בסדר אם לא תגיבו רציתי פשוט לשפוך את הלב קצת תודה על ההקשבה טל

בוזיקית

New member
הי חמודה.

את חייבת לפנות לפסיכיאטר ולקבל תרופות שיקלו עליך! תלכי אליו אפילו עם ליווי, העיקר שתלכי, ויפה שעה אחת קודם...

לא, זה לא בסדר../images/Emo24.gif

זה לא בסדר אם לא נגיב. מגיע לך שיגיבו אלייך, מגיע לך שיתיחסו למצוקה שלך, מגיע לך להרגיש שאכפת ושמנסים לעזור. אני מצטרפת להצעה של בוזיקית לגבי טיפול תרופתי כדרך להתמודדות כשהמצב חמור ויש צורך בעזרה של SOS ואין לך אפשרות כרגע להגיע לטפול פסיכולוגי ולהכנסל לתהליך טפולי שייקח זמן. תרופות תוכלנה לספק מענה מיידי, למשל, ,דרך הפחתת התקפי החרדה באופן שיאפשר לך באופן הכי קונקרטי לעלות על אוטובוס ולהגיע לטיפול. תוכלי לפנות לפסכאטר דרך קופ"ח או לרופא המשפחה אולם אני ממליצה לך מכל לב, לא להזניח את החלק של טפול נפשי דרך שיחות כי את נשמעת לי כואבת ולמרות ה"זה בסדר אם לא תגיבו", את זקוקה למשהו שישמע ויגיב ויתמוך בך וילווה אותך צעד, צעד, ביציאה מהמצב החרד שאת מצויה בו כרגע. בהצלחה!

למעלה