יש לי פטור מנעליי ואני הולך עם נעליים אזרחיות

guygol10

New member
יש לי פטור מנעליי ואני הולך עם נעליים אזרחיות

1. טחזה צבעים של נעליים אזרחיות מותר לי? 2. האם אני צרייך לשים גומיות במכנס כשאני הולך עם נעליים אזרחיות? 3. האם מותר ללכת עם שרשרת (מגן דוד קטן) עבר לדיסקית?

hillator

New member
תשובות

1. סוג נעל ספורט שחורה בלבד ללא סמל. 2 אין לי מושג אני בת. 3. יש הגבלה על גודל השרשרת, נדמה לי שמותר רק לבנות

נ ו ע ה 12

New member
לא, מצטערת.

אני חושבת שלא, אבל זה לא מבוסס על אף ידע. תברר עם הסגל שלך בטירונות.

נ ו ע ה 12

New member
למה רק לבנות? תקראו

"אלו עדיים (תכשיטים) רשאים ללבוש חיילים בצה"ל? חייל, הלובש מדים, אינו רשאי לענוד כל עדיים, פרט לאלה המפורטים להלן: 1. טבעת נישואין.
2. שרשרת אחת בלבד לצוואר, שעשויה מתכת ושקוטרה מ"מ וחצי, לכל היותר, עם תליון אחד, שקוטרו שלושה ס"מ, לכל היותר. חיילת, הלובשת מדים, אינה רשאית לענוד כל עדיים, פרט לאלה המפורטים להלן: 1. שתי טבעות, ואם היא נשואה - גם טבעת נישואין. רוחב הטבעת עד חצי ס"מ. 2. זוג עגילים אחד בלבד, עגיל בכל אוזן. העגילים יהיו קטנים וצמודים לתנוך האוזן, ובשום מקרה לא יהיו גדולים מתנוך האוזן. 3. שרשרת אחת בלבד לצוואר, שעשויה מתכת ושקוטרה מ"מ וחצי, לכל היותר, עם תליון אחד, שקוטרו שלושה ס"מ, לכל היותר. 4. צמיד בצבעי מתכת או מאבן לא צבעונית על האמה, שרוחבו 2 ס"מ, לכל היותר."

hillator

New member
זה מה שאת עושה במחלה?

לומדת את פקודות מטכ"ל בעל פה?

נ ו ע ה 12

New member
חיפוש קטן בגוגל לא לוקח יותר משניה(;

יאללה יום ראשון אני חוזרת לבסיס...

hillator

New member
העיקר בריאות

ממש הזוי השפעת עכשיו.. חצי משרד שלי עם 39 חום בבית.. סבתא שלי גם בטיפול נמרץ כבר יומים בגלל זה

למעלה