יש לי פיצול אישיות

ivgy1980

New member
יש לי פיצול אישיות

אני נראה כמו מרוקאי
אבל יש לי שם רוסי טיפוסי

אני יליד אוקראינה
אבל מנהל את פורום רוסים

אמא שלי חיה בישראל
ואבא שלי חי בארה"ב

איך אני מתאהב שוב, בלי לחשוב על כסף?

Elle992

New member
דבר ראשון-שתחרר מהנורמות החברתיות!

ברצינות, אני שמה לב שתמיד אתה מאוד מחובר לקטע שאם אין מצב כלכלי אז אין זוגיות ואם אין ואין ואין אז לא חיים ומתים!

לא, מצב כלכלי אמור לשרת אך ורק אותך, לא את הבחורה שהולכת להכיר ולהיות איתך, אתה צריך להיות בעל עצמאות כלכלית בסיסית דבר ראשון בשביל עצמך. תפנים את זה תעבוד על עצמך בקטע הזה ותאמין לי שזה יעבוד, אתה בגיל די בוגר אם אני לא טועה(בטח לא בגיל שלי
) אז בכל אופן בגילאים האלה דרושה עצמאות כלכלית כלשהי. בין אם נרצה או לא,

דבר שני-שתחרר...תן לעצמך להנות...תן ללב ולתחושות שלך להוביל את עצמך אל האושר, אני הייתי פעם טיפוס מאוד מסוגר ופרמיטיבי ברמות הזויות שאני מעדיפה לשכוח ולא להזכר בעבר הזה בי. אבל השתנתי..השתנתי לגמרי איבגי, היום אני מאוד ליברלית בכל תחום כמעט והשתנתי בקטע של לחיות חיים חשוכים ומעוותים לחיים ליברלים ומאוד פתוחים ועם דעות משל עצמי שדאגתי לפתח עם השנים האחרונות. תן לעצמך לצאת רגע מכל המוסכמות החברתיות והנורמות ומה מותר ומה אסור וככה צריך וההוא קנה ואני אין לי ואני רוצה X אבל אין מספיק כסף וזה וזה וזה וזה! די...צריך לצאת מכל הלחץ החברתי הזה, צריך לקחת נשימה עמוקה ולהחליט שאתה עושה מה ש"טוב" לך, ולא מה שטוב "לחברה" תמיד תזכור זאת. אתה קונה לוקח ועושה ומרים ומכיר ושוכב ומקיים-רק בגלל ש"אתה" רוצה, ולא בגלל שהחברה רוצה וככה זה "אמור" להיות.

אני יכולה לחפור כאן מגילות אבל זה לא באמת יועיל. אז קח את העצות האלה בשילוב עם התבונה שיש בך ותבנה לעצמך עתיד טוב יותר בדיוק לפי הדרישות והפרמטרים האישיים שלך

ivgy1980

New member
גמאני ליברל. ישלי חברים ערבים!

בין הלב לבין המציאות יש פער, לעיתים לא קטן.
ללכת עם הלב זה נורא כייף, עד שנעצרים בקיר.

Elle992

New member
אני לא אומרת ללכת כמו עיוור אחרי הלב!

בכל הליברליות והחופשיות עדיין צריך שההיגיון ישלוט בנו מתי שצריך אותו. אני מדברת כאן על פחות להתרכז בדברים החומריים שאמורים להניע אותנו בחיים ופחות לתכנן מראש מה יקרה ואיך ומתי ולמה וכמה.

אתה יודע...להיות עם הראש על הקרקע אבל לדעת לתת לתחושות וללב ובעיקר לרצונות הפנימים באותו זמן להניע אותנו, אני למשל לא מסוגלת לחשוב ללכת לקניון לבד כי יש הרבה אנשים ואני לא אוהבת אנשים וזה קשה לי, אבל הסכמתי ללכת עם מישהי מסויימת ואתה יודע זה לא כזה נורא כי נמאס לי לחיות על פי הפחדים שמניעים אותי אז אני מנסה לקחת ריזיקות לפעמים. וזה עוזר, תאמין לי

Elle992

New member
כן, אני יודעת שזה נשמע גרוע וידעתי

שאני אפתיע אותך, אבל תתפלא שאני לא יכולה ללכת למקומות הומי אדם זה גורם לי להרגיש רע מאוד וגם אני לא אוהבת לראות סביבי הרבה אנשים, זה מוציא אותי מריכוז ברמות מאוד קשות

ivgy1980

New member
אז איך אני אמור לקחת אותך לטיול,

לכדורגל, לסרט, לתיאטרון, לים, לשוק הפשפשים?

Elle992

New member
אתה צוחק עליי, נכון?

קודם כל-למה שתקח אותי?

שנית כל-כדורגל-לא, סרט-רק אם אימה/מתח/אקשן סטייל מהיר ועצבני, תיאטרון...אולי, ים-רק אם זה חוף בלי אנשים בבונים שצועקים כל הזמן, שוק-נייט

ivgy1980

New member
אני שואל ברצינות.

אז נשאר רק סרט וים. בית קפה אפשר?
טיול אופנועים בא בחשבון?

Elle992

New member
אבל אני א-מינית, לא תוכל לקיים איתי

אינטראקציה מעבר ליחסי ידידות, אתה מבין זאת? כלומר לא, אי אפשר להשפיע עליי ולנסות "לשנות" אותי או לתת לי לנסות לטעום מטעם החיים שנקרא "יחסי מין" אני לא מתפתה לדברים האלה.

האם כל זה מובן לך אדון..איבגי?

ולגבי אופנועים-נייט, זה טו מאץ' עבורי

בית קפה-נייט, כל מקום ציבורי זה סיוט עבורי אבל למשל קולנוע זה למטרה חשובה כגון סרט אז...אויי אפשר להתעלות מעל הזוועה,

ivgy1980

New member
בטח, מה הבעיה? אינטראקציה ידידותית זה אחלה!

יענו, מקסימום אפשר לראות סרט או לטייל בים.
ההממ... את יודעת לצלם טוב? גם וידאו?

Elle992

New member
אני מציעה ככה אדון איבגי

אם אתה כל כך רוצה להכירני-אתה מוזמן להגיע למפגש שיהיה(בעזרת השם, בתקווה רבה) בקרוב וככה תוכל להכיר אותי ולראות אם בכלל אני בראש שלך,

יש לי מוטו כזה ושאני לא יוזמת מפגשים חברתיים עם בני אלא אם כן זה קורה באופן אקראי(קרי-פגשתי בצורה אקראית ברחוב וכד')

אני יודעת לצלם כשיש מצלמה קצת יותר טובה מגלקסי S2
אבל כן כלומר אני מצלמת לבלוג שלי וסרטונים ביו טיוב אז יש לי ידע בסיסי כזה בצילום, מדוע?

ivgy1980

New member
סבבה. את יכולה לצלם משחק טניס על וידאו?

ישלי מצלמת קנון סבירה (12 MPX) וטריפוד.
תגידי מתי המפגש ובעזרת ה' אבוא.

Elle992

New member
לגבי המפגש-אוקיי, כשהוא יוחלט להתקיים סופית

תעלה כאן הודעה בפורום(מבטיחה לזכור לשלוח לך מסר על זה) ותוכל להתפקד ולעשות
אם אתה בא,

לגבי הצילום-איך אני אמורה לצלם משחק טניס? ואתה חושב שאני כה קלילה לקפץ מצד לצד ולקלוט כך זווית משחק שלכם? אז נייט, אני אומנם גמישה אבל לא קלילה כל כך בשביל לקפץ כמו ילדה בת 5

ivgy1980

New member
מה פתאום לקפץ??

את עומדת בפינת המגרש או במרכזו.
לידך עומד טריפוד. על הטריפוד מורכבת מצלמה.
את מצלמת, קצת תנועה וזום-אי/זום אאוט.
לא מסובך במיוחד, אבל אינני יכול גם לשחק וגם לצלם!!
זה בשביל הפנסיה שלי....

Elle992

New member
אה..אוקיי, לא הבנתי. סליחה

בעצם אחרי שהגבתי את התגובה הבנתי שלא צריך בכלל לקפץ מצד לצד אלא גג להזיז את המצלמה מדי פעם,

מזה טריפוד?......אבל איך אצלם אותך...אנחנו לא גרים באותה עיר וזה מסורבל, עדיף כבר למצוא מישהו/י מהאזור שלך...יותר קל

ומקשור פנסיה, אם אפשר לדעת כמובן..? טניס זה תחביב הרי לא

Berethor

New member
אחלה מוטו

המוטו הזה הוא אחת הסיבות שאת לבד, ככה זה שסומכים על אקראיות..

Elle992

New member
ברת'ור, זו פעם שניה שאתה יורד על חיי האישיים

בפני כל הפורום. פעם שעברה לא מחקתי את ההודעה שלך מכיוון שהיא לא חרגה על תקנון תפוז וגם הפעם היא לא חורגת, אבל אני מבקשת מימך בצורה יפה שתחדול מלדבר על חיי הפרטים ולמה וכמה ואיך.

חוץ מזה שאני לבד מתוך בחירה ולא כי "אף אחד לא רוצה אותי" אז בבקשה מימך. במקום לעקוץ אותי תנסה להתמקד בחייך,

למעלה