דבר ראשון-שתחרר מהנורמות החברתיות!
ברצינות, אני שמה לב שתמיד אתה מאוד מחובר לקטע שאם אין מצב כלכלי אז אין זוגיות ואם אין ואין ואין אז לא חיים ומתים!
לא, מצב כלכלי אמור לשרת אך ורק אותך, לא את הבחורה שהולכת להכיר ולהיות איתך, אתה צריך להיות בעל עצמאות כלכלית בסיסית דבר ראשון בשביל עצמך. תפנים את זה תעבוד על עצמך בקטע הזה ותאמין לי שזה יעבוד, אתה בגיל די בוגר אם אני לא טועה(בטח לא בגיל שלי
) אז בכל אופן בגילאים האלה דרושה עצמאות כלכלית כלשהי. בין אם נרצה או לא,
דבר שני-שתחרר...תן לעצמך להנות...תן ללב ולתחושות שלך להוביל את עצמך אל האושר, אני הייתי פעם טיפוס מאוד מסוגר ופרמיטיבי ברמות הזויות שאני מעדיפה לשכוח ולא להזכר בעבר הזה בי. אבל השתנתי..השתנתי לגמרי איבגי, היום אני מאוד ליברלית בכל תחום כמעט והשתנתי בקטע של לחיות חיים חשוכים ומעוותים לחיים ליברלים ומאוד פתוחים ועם דעות משל עצמי שדאגתי לפתח עם השנים האחרונות. תן לעצמך לצאת רגע מכל המוסכמות החברתיות והנורמות ומה מותר ומה אסור וככה צריך וההוא קנה ואני אין לי ואני רוצה X אבל אין מספיק כסף וזה וזה וזה וזה! די...צריך לצאת מכל הלחץ החברתי הזה, צריך לקחת נשימה עמוקה ולהחליט שאתה עושה מה ש"טוב" לך, ולא מה שטוב "לחברה" תמיד תזכור זאת. אתה קונה לוקח ועושה ומרים ומכיר ושוכב ומקיים-רק בגלל ש"אתה" רוצה, ולא בגלל שהחברה רוצה וככה זה "אמור" להיות.
אני יכולה לחפור כאן מגילות אבל זה לא באמת יועיל. אז קח את העצות האלה בשילוב עם התבונה שיש בך ותבנה לעצמך עתיד טוב יותר בדיוק לפי הדרישות והפרמטרים האישיים שלך