יש לי "פלאפון" חדש!

יש לי "פלאפון" חדש!

מהיום אני באמת יכול להגיד שיש לי פלאפון ולא טלפון סלולרי. היום קבלתי שארק! איזה כיף לי! ובכן אני רוצה קודים, צלצולים, אייקונים, כבלים והכל

eranavni

New member
תאמת

מכשיר סביר אבל ברשת פלאפון יש הרבה יותר יפים ומשוכללים אבל גם זה טוב

יש לי באמת יותר יפים ומשוכללים

אני חושב שהנוקיה 8250 והנוקיה 8310 קצת יותר טובים. לקחתי את הפלאפון בחינם במבצע לחילים משתי סיבות: 1. SMS לפלאפון 2. כדי לפרק

PingPong18

New member
אני גם חושב אם ללכת ולקחת...

הם עושים בעיות? או שישר נותנים? אפשר לשנות את היעדים מידי פעם? (ה-2 יעדים בחינם)?
ייל

אני חושב שכן

אני לא קבעתי אותם היא אמרה להתקש ל*166 ושם כנראה אפשר לשנות אחרי כה זמן את שני המספרים המוזלים.

מ ס ט י ק

New member
עוהל חמש שקל לשנות את היעדים..

אני גם לקחתי את השארק אתמול.. כי נותנים אותו חינם אז למה לא לקחת? וזה בשביל לחסוך שיחות מבזק לפלאפון (יש לי ככה של כל חברה) בקירצ התעריפים ממש לא רעים. כל מי שמתגייס בתקופה הקרובה (יש לו צו גיוס) או התגייס כבר כדי לו לקחת פלאפון!

מ ס ט י ק

New member
עוהל=עולה

דבר שני, לפני שיעלו פה כל מיני דברים שאני מפרסמת. אני לא מפרסמת חברה מסוימת, כי כמו שאתם יודעים יש לי מכשיר אורנג ואני מרוצה ממנו מאוד! עוד בנושא, אני לא אומרת לכם לקחם פלאפון אני אומרת לכם אם אתם רוצים מכשיר פלאפון (של חברת פלאפון) ואתם לפני גיסו תקחו את המבצע של "יותר" כי הוא ממש כדאי! אני מקווה שהבנתם, ושוב פעם אין פה שום נימה של פרסום, ואם כבר פרסום אז רק פרסום של מועדון "יותר" שנותן הרבה הנחות לחיילים, להירשם למועדון אני באמת ממליצה, ואפילו מוכנה לפרסם! כי סה"כ מועדון "יותר" חוסך לנו כסף, והוא חינם! ושוב פעם, אני לא באה לפרסם פה שום חברה סלולארית כלשהי

1אריאלה

New member
חינם?! לא ממש.......

שימו לב שאת מחויבים להוציא שיחה אחת בחודש לפחות מהמכשיר, אחרת תחויבו בתשלום חודשי. כמו כן יש דמי יציאה של 1500 ש"ח שיורדים במשך הזמן. מקרה תאורטי: לקחתם את השארק חינם ואחרי חצי שנה הוא אבד לכם ולא היה לכם ביטוח. במידה ותרצו לנתק סופית את הקו, תדרשו לשלם דמי יציאה, במידה ותרצו להשאיר את המצב כמות שהוא, תצתרכו לשלם תשלום חודשי בסביבות 20 ש"ח כי לא תוכלו להוציא שיחות מהמכשיר. חינם?! תחשבו על זה טוב טוב לפני שאתם לוקחים עוד מכשיר שאתם לא צריכים רק בגלל שהוא חינם.

מ ס ט י ק

New member
אני אל יאבד אותו כי אני לא מוציאה

אותו מהבית, זה רק ע"מ לצלצל לפלאפון, כמו שיש לי ככה גם אורנג וסלקום. אני אישית מסתובבת רק עם אורנג. דבר שני אפשר להתנתק מהם אחרי שנה בלי לשלם שום דבר. ואפשר להישאר אצלם גם אחרי שלוש שנים, אחרי הצבא, בלי שהתוכנית וההטבות ישתנו.

ohad007

New member
אני בוחר בסוף בסלקום חיילים כי

למרות השרות המגעיל שהיה לי מסלקום אריאלה נתנה לי שביב תקווה לגבי העובדים שם בקרוב אני מביא לכם תמונה של נוקיר

idan3k

New member
אף אחד לא יתנפל עליך

אני לא רואה סיבה, סה"כ פרטי מסלול... וגם אם כן... על מי בדיוק את שמה?

למעלה