פניני טפיוקה גדולות
משתמשים בפניני טפיוקה גדולות למשקאות קרים מתוקים. המקור הוא בתאילנד, שם היה נהוג להגיש אותם עם תה תאילנדי, שהוא מאד מתוק ומוגש קר, או עם קפה תאילנדי שגם הוא מאד מתוק וקר. מוסיפים כמה פניני קפיוקה (מבושלות מראש) לכל כוס, וזה נחמד ללעוס משהו בזמן ששותים משקה קר.
למרבה הצער מאד קשה לבשל את פניני הטפיוקה הגדולות בבית כמו שצריך. הן יוצאות קשות באמצע, או לגמרי רכות ומתפוררות. בכל מקרה הן לא שוות את המאמץ. ההמלצה שלי היא לרסק אותן לגושים קטנים, או לקמח טפיוקה, ואז ולהכין מהן פודינג טפיוקה - יש המון מתכונים לזה.