יש לי פקקת ברגל או כריש בדם או טרומ

משיייי

New member
יש לי פקקת ברגל או כריש בדם או טרומ

טרומבוזה. אז הייתי פה לפני שלושה שבועות בערך ושאלתי מה לדעתכם יש לי ברגל והרבה אמרו שלפי מה שסיפרתי יש לי דלקת וזה גם מה שהרופאה אמרה ולאחר שהיא נתנה לי את התרופות וכלום לא זז פנינו לבית החולים ושם איבחנו את הכריש ברגל,שכבר הספיק להגיע לי לריאות. בכל מיקרה רציתי לבקש ממכם קצת מידע על המחלה הזאת ומה אפשר לעשות כדיי להרגיע את הכאבים? תודה משיייי

בעיקרון..

עכשיו תפקידה של הרפואה הקונוונציונלית להוציא אותך ממצב החרום שנקלעת אליה.. אם כי בצימחי מרפא ניתן לטפל בכריש / טרומבוזה אבל בשביל זה ממולץ לגשת לממוחה בפורמולות סיניות. הרבה בריאות יעל

אם הוא הגיע לריאות - טוב שאת איתנו

קודם כל זה קריש (כריש יש רק בים) - והוא נוצר על דפנות כלי הדם בגלל מגוון של סיבות: 1. הצטברות כולסטרול על הדפנות והסתיידות 2. דם צמיג (אופייני אצל מעשנים כבדים) 3. סטגנציה (קיבעון, חוסר תנועה/זרימה) הסכנה הכי גדולה זה השתחררות של חלק מהקריש (תסחיף) והסחפותו בזרם הדם. מהרגליים - התסחיף מגיע לריאות מהלב (עליה ימנית) ומהורידים הקרוטיים (בצואר) הוא מגיע למוח בשני המקומות זו סכנת מוות ולכן אני שמחה שאת איתנו הכאבים - זו הבעיה הקטנה ביותר.... מה שצריך עכשיו זה להמיס אותו ולמנוע היוצרות כאלו בעתיד אני ממליצה, כמו יעל לפני, לפנות לרפואה הקונבנציוהלית לטיפול בנושא, בעיקר בגלל הסכנות עליהן דיברתי אסור לך בשום פנים ואופן לקבל מסז´ים, רפלקסולוגיה וטיפולים אחרים שממריצים את זרימת הדם, כי הם מגדילים את הסיכון לתסחיף... ברפואה הרגילה, יש תרופה שנקרית: הפרין והיא ממיסה קרישים - בדרך כלל הטיפול בה נעשה בבי"ח בהשגחה. יש תרופות שונות למניעה... הרופא המטפל (רצוי רופא לכלי דם) יוכל לתת לך את הטיפול המתאים לך... אני רק ממליצה לך ללחוץ לאפשרות של היפטרות מהקריש כדי שתוכלי לחיות ללא החרב של תסחיף על חייך. אם אין זה מתאים - הרופא יאמר לך... המלצה נוספת: בטיסות, קומי אחת לשעה ועשי סיבוב במטוס. בכלל, הימעי מישיבה ממושכת ללא תנועה כי זה מגדיל את הסיכון לקרישים ולתסחיפים... אם יש עוד שאלות, אני כאן מקווה שלא הפחדתי אותך יותר מדי...
נאוה

משיייי

New member
וואו תודה

את האמת חלק ממה שאמרת אני כבר יודעת כי מה לעשות כל המשפוחה פה נבעלה מהקריש הזה והתחילו לחפש ממצאים כדאי לדעת קצת יותר על המחלה אז שוב אני אומר לך תודה וגם ליעל תודה

למעלה