הכנתי וממליצה מתכון של סימה.ד
רוטב ירקות ונתחוני פרגיות/חזה עוף לפסטה----סימה.ד: 3 סטייק פרגית קצוצים לקוביות קטנות ביותר 3 גזרים (1 מגורר גס + שניים חצויים ופרוסים דק ביותר) 1 בטטה גדולה חתוכה לרבעים ופרוסה דק 1 גמבה גדולה קצוצה דק 1 בצל קצוץ לקוביות 3 שיני שום כתושות מלח/פלפל/פפריקה מתוקה כפית אבקת מרק בצל כף רוטב צ'ילי מתוק כף דבש כף גדושה קטשופ 1/4 כוס מים ** טרם הכנת התבשיל- את סטייק הפרגית יש להשרות במים רותחים 10 דקות. שוטפים ומסננים היטב. משרים את הקוביות עם כף סויה תמרי ו-2 שיני שום קצוצות כשעה. ** לאחר השריית נתחוני הפרגית, מחממים מעט שמן בווק/סיר ומטגנים אותם עד להזהבה.מוציאים. מוסיפים מעט שמן ואת רצועות הבצל ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים שתיים/שלוש דקות נוספות. מוסיפים את הפרגית, מתבלים ומערבבים היטב. במידה והרוטב יבש מדי להוסיף פנימה את המים. !! את הרוטב מוסיפים לכל סוג של פסטה שאוהבים. רוטב זה יכול להוות רוטב בסיסי.