יש לי פרוייקט

GuItAr2

New member
יש לי פרוייקט../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

קוראים לו- להעיר את הפורום! תתחילו להמציא כל מני משחקים כדי להעיר את הפורום הזה!

rockchick5

New member
אולי כזה?../images/Emo4.gif../images/Emo118.gif

חידון היכרות כזה.. אני לא עונה עוד.. אל תענו.. רק תגידו אם זה נראה לכם... קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? וסתם שאלות שממש בא לי להוסיף: איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

GuItAr2

New member
אני מכירה את השאלון הזה!../images/Emo6.gif

אוףףףף הפורום הזה פשוט ריק! חייבים להביא עוד אנשים לכאן!

GuItAr2

New member
יש לי רעיון....

אפשר לגשת לפורומים אחרים בארץ של דרו ולהזמין אותם לכאן......אתם לא חושבות זה רעיון טוב?

rockchick5

New member
../images/Emo12.gifמה??????../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

בטח שהיא מוכרת!!!

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

שם: שיר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 153,לא לצחוק בבקשה מידת נעליים: 36 כ"נל צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח תיאום,ואח בכיתה ז' בת כמה את נראית: אממממ לאדעת משקפיים? עדשות גשר? מורידה עוד שבוע עבר פלילי: לא שפות: אנגלית,עברית,ערבית הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אני לא קוראת הרבה סרט מושכר שראית: המלאכיות של צ'ארלי סרט בקולנוע: הארי פוטר שיר ששמעת: אלאניס מוריסט-אבריטינג(שומעת עכשיו) השיר שנתקע לך בראש: של המומינים הדיסק שקנית: אההמממ אני לא קונה דיסקים(צורבת) הדיסק ששמעת: אלאניס מוריסט-החדש האיש שהתקשרת אליו: אתמול לחברה האיש שהתקשר אליך: אתמול,אחי תוכנית טלוויזיה שראית: טרה נוסטרה ב4 בבוקר איש שחשבת עליו: חברה שלי שעברה לניו יורק האם את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין ליייייייייייייייייי את/ה אוהבת רכבות הרים: מי לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה: ניו יוררררררררררררררקקק בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד האם את\ה אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 2 השם שלך הופיע בעיתון: כשהייתי בכיתה א' במעריב דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: טריי(מיי דוג) ממתק: שוגי גו סרט מצויר: ספר הג'ונגל קורנפלקס: שוגי מסטיק: מאסט יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף:שלישי תכשיט:איככס האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אני אה אותך בוכה: אמא שלי,חח עזבו הלכת איתו לסרט: שושע וצ'איינה(מיי פריינדס) צעק עליך: אמממ שלח לך אימייל: jחברה שלי מניו יורק כפרעליה אם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא ופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה:כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא ורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? כן,כשמקבלים מחזור מי לא רוצה להיות בן דברים אהובים שיר אהוב: יששש הרבהההה אוכל אהוב: יששש הרבההה תוכנית אהובה: יש הרבבההה ספורט אהוב: אין הרבה..בעצם אין בכלל תחביב: יש הרבהההה זמר/זמרת/להקה אהובים:נחששששששששששששוווו יתון אהוב: ראש 1

../images/Emo85.gifאני!!

שם: רוני פירסינג: באוזניים נחשב?? קעקועים: לא......... גובה: אין לי משוג ת'אמת מידת נעליים: 36 עד 40 חח צבע שיער: חום בהיר בהיר נוטה טיפה לבלונד אחים/אחיות: שלוש קטנים ממני... *אוף* בת כמה את נראית: אממ... מזתאומרת?? בגיל שילי חח משקפיים? יש לי עדשות גשר? לא... עבר פלילי: וואי אממ לקחתי שוקולד שהיה בטעימות... זה נקרא גנבה?! שפות: עברית אנגלית ספרדית טיפלה וגרמנית שתיי מילים הדברים האחרונים שעשית: דיברתי איתו
ספר שקראת: יומניי הנסיכה *ספר מהממם* סרט מושכר שראית: דופלקס....... כן אנייודעת שזה יישן אני לא רואה הרבה סרטים מושכרים
סרט בקולנוע: וואה וואה לא זוכרת אני באמת חייבת ללכת לראות שיר ששמעת: מליונים... שיר יפיי השיר שנתקע לך בראש: איתך (מאיה בוסקילה) הדיסק שקנית: אממ הרבה הרבה זמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: מאיה בוסקילה האיש שהתקשרת אליו: חברה..... האיש שהתקשר אליך: חברה....... תוכנית טלוויזיה שראית: מה לא ללבוש... *כן אני נואשתת* איש שחשבת עליו: אממ חברה האם את/ה דלוקה על מישהו: לא דלוקה!! מאוהבת!!!!!!!! את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לא!! את/ה רוצה עוד פירסינג: סי בפופקיק אבל לאיודעת בעצם לא כן לא כן לא החלטתי עדיין... את/ה אוהבת רכבות הרים: כן כן!!
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ה-מ-ו-ן פעמים לא זוכרת איפה... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מאוד מי זה הבנאדם והאהבה והכל... להרוג אנשים: מאוד נגד!! עישון אצל בני עשרה: יאאק... ממש ממש נוו
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני לא שותה ולא... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני לא כזאת אז אין לי מה להגיד על זה... האם את\ה אי פעם בכית על בת: אממ על בת לא... אי פעם בכית על בן: שייווו כמה פעמים אני כבר לא סופרת...
אי פעם שיקרת: אממ
כן... סורי אי פעם נעצרת: לא אפעם... כמה פעמים היית מאוהבת: עכשיו פעם שלישית...
נשבר לך הלב: פעם אחת ופעם אחת חלקית שברת לבבות: אפעם... אני לא כזאת... השם שלך הופיע בעיתון: אממ אפעם *אווף* התחרטת על דברים שעשית: שיוו הרבה הרבה פעמים באמת שהרבה דברים מועדפים: ה-כ-ל אני נטרלית מילה בת 4 אותיות: תומר
אהבה
רוני
ממתק: אממ אין אהוב כולם אחלה... חח סרט מצויר: שלגייה... קורנפלקס: רגיל אני שמה סוכר... מסטיק: לאיודעת צבע: אדום וורוד
יום בשבוע: ת'אמת שישי כי יוצאים לבלות והכל היום הכי לא מועדף: רביעי... היום הכי ארוך שלי.... ג'לי: מזה ג'לי?? תכשיט: שרשרת לב שהכנתי הולכת איתי כמעט לכל מקום חורף\קיץ: וואיי באמת שקשה לי להחליט אז -אין תשובה- בחדר: מה?! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אפחד לא יישן לי במיטה חוץ ממני והארנב....... ראה אותך בוכה: צ'רי אחלה ילדה באמת!! הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא......
שלח לך אימייל: נופר החברה הכי טובה מארהב...
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא!!
נכשלת במקצוע?: אפעם הורידו אותך כיתה? אפעם הקפיצו אותך כיתה? אפעם רצית להיות המין השני? אפעם דברים אהובים: אממ לעשות דוליז לשיר לרקוד לראות טלויזיה מחשב אממ לקרוא לפעמים ו... לאיודעת מה עוד שיר אהוב: איתך מאיה בוסקילה אוכל אהוב: אוכל של אמא תוכנית אהובה: מה לא ללבוש *כן אני שוב נואשת* ספורט אהוב: ספינינג וסווצינג תחביב: אממ לאיודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: מאיה בוסקילה
עיתון אהוב: אין וסתם: אני הנסיכה ירדן המלכה רז המלכה חח מה השעה עכשיו? 21.03 תפוח או בננה? תפוח אבל גם לא... כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לטייל ווית מיי דוג ברואני
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה סלט גבינה צהובה וביצה *אני בדיאטה* תיכון או אוניברסיטה? חטיבת ביינים אתה משועמם/ת? דייי רעש אחרון ששמעת? טלוייזיה ריח האחרון שהרחת? ביצה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ הפאלפון מוחרם 260 שקל החודש...
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא
טוב אז סיימתי ומי שקרא/ה שישרשר
ודרך אגב אימצתי אותו
נשיקה רוני

LeAnnDylan

Well-known member
התשובות שלי..

שם: צליל פירסינג: לא אוהבת קעקועים: אין גובה: אמממ... בואו נשמור את זה בסוד.. מידת נעלים: 39-40 צבע שיער: כרגע אדום (משתנה כל יומיים, לא אחיד) אחים: 3 אחים אחד גדול שנים קטנים. בת כמה אני נראית: וואי קשה.. תגידו לי אתם משקפים? אין. גשר? אין עבר פלילי:אמממ, פעם הלכתי מכות עם המורה, והעיפו אותי בגלל זה, אבל לא פתחו לי תיק פלילי או משהו שפות: עברית אנגלית. ספר שקראתי: little girl lost הביוגרפיה של דרו כמובן.. סרט מושכר: אמממ הבחורים בחיי השכרתי עם חברות לפני כמה ימים. סרט בקולנוע: נשות סטפורד (פיית' היל שולטת!!) שיר ששמעתי: we are שיר נושא של ספיידרמן, ו-probably wouldn'y be that way של ליאן ריימס. השיר שנתקע לי בראש: R O C K in the USA הדיסק שקניתי: ליאן ריימס, ומחכה בקוצר רוח לחדש... הדיסק ששמעתי: לא מתנגן לי שום דבר במערכת חוץ מליאן ריימס. האיש שהתקשרתי אליו? מזה השאלה השאת? האיש שהתקשר אליך? כנ"ל תוכנית הטלוויזיה שראיתי: אומנם מכורה למכושפות אבל בהמלצה אני הולכת להמליץ בחום על "ישנן בנות" התשובה הנשים להכי גאים שיש (יס+ יום ראשון בעשר). איש שחשבתי עליו: דין, חבר שלי. אם אני דלוקה על מישהו: דין חבר שלי רוצה לגור במקום אחר: שוויץ, קנדה, טנסי. מאמינה באהבה ווירטואלית: לא רוצה עוד פירסינג: לא אוהבת. רכבת הרים: מתה מפחד... חול: כן, גם פגשתי את דרו בלוס אנג'לס, חוץ מזה הייתי בהרבה מקומות, שוויץ, קנדה וטנסי הכי אהבתי.. מערכת יחסים ממרחק: אני נמצאת באחת כזאת עכשיו, כיוון שחבר שלי עבר לאיטליה... להרוג אנשים: יש כמה שהייתי מצמידה להם כדור לראש עישון: בכלל- לא, במיחוד אצל בני נוער. נסיעה אחרי ששתית: אני לא שותה, ונגד שתיה בשכרות.. מערכת יחסים הומואים/לסביות/בי: בעד בעד בעד!!! דרו תתחתני איתי! האם את בכית על בת: בכיתי בסרט של דרו, נחשב? עכשיו רציני, בכיתי כשחברה הכי טובה שלי עברה דירה. בכית על בן: כן, כשחבר שלי עבר לאיטליה.. אי פעם שיקרת: רק למורים. אי פעם נעצרת: לא. אני ילדה טובה... כמה פעמים היית מאוהבת: אחת, אני מאוהבת בחבר שלי כבר מגיל 9.. נשבר לך הלב: כשפרו עזבה את מכושפות, נשבעת לכם! וכשגבי עזבה את אליס! השם שלך הופיע בעיתון: עיתון מקומי, הייתי בנבחרת הכדורגל כשהייתי בכיתה ז'. התחרטת על דברים שעשית: לפעמים אני מתנהגת כמו ביץ' רצינית שלא תבייש את אמנדה וודוורד ושאנון דוהרטי. דברים מועדפים מילה בת ארבע אותיות: drew ממתק: גלידה- מכורה! גלידת מנגו!! סרט מצויר: בובספוג מכנס מרובע, בקרוב יהיה סרט... קורנפלקס: קריות. מסטיק: מנגו. צבע: סגול בכללי אדום לבגדים. יום בשבוע: ראשון, התחלה חדשה. היום הכי לא מועדף: שלישי, עכשיו בלי משטרת האופנה אני אבודה, יום מבוזבז.. ג'לי: ?!?!? תכשיט: לא אוהבת. חורץ/קיץ: אין כמו הבגדים בחורף! בחדר: כיוון שאני עוזבת את הבית שכרגע אני גרה פה, החלטתי להשחיט קצת את החדר, וכל הקירות שלי מקושקשים ומלאים בתמונות, שירים ודברים אחרים.. קצת עצוב לי לעזוב עכשיו, אני אוהבת את החדר... האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: חברה שלי. ראה אותך בוכה: חברה שלי, ראינו יחד "אבודות והוזות". הלכת איתו לסרט: אח שלי הקטן, לקחתי אותו לספיידרמן, מתנה ליומולדת. צעק עליך: המפיק של המסיבת סיום... (כן זה היה מזמן...) שלח לך אימייל: חבר שלי (מתוק
) האם אי פעם אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בטח, מלא פעמים. הופעת בציבור בפיג'מה: בחיםם לא, טעות אופנה בלתי נסלחת. בכית בסרט: ברור.. אני נוראית כשזה מגיע לסרטים. היית על במה: רק במסגרת שיעורי תיאטרון. חשבת שאת הולכת למות: כן, כמה פעמים, מעדיפה לא לפרט. נכשלת במקצוע: כל התעודה שלי זה נכשל אחד גדול! חוץ מאנגלית, חיבור ופסיכולוגיה.. הורידו אותך כיתה: לא כי "יש לך הרבה פוטנציאל". הקפיצו אותך כיתה: לא, מה אני גאון?!? רצית להיות המין השני: חס וחלילה! בחיים לי, מודה לאלוהים כל יום על שעשני אישה!. דברים אהובים: שיר אהוב: LeAnn Rimes- How Do I Live אוכל אהוב: מקדונלדס. תוכנית אהובה: ישנן בנות (the L word) ומכושפות. הע, כן גם חולה על "החיים הפשוטים" פאריס וניקול לשלטון!!! ספורט אהוב: כדור עף. תחביב: songwrting, shopping זמר/ זמרת/ להקה: אלביס פרסלי/ ליאן ריימס/ אבבא. עיתון אהוב: Star, Seventeen, Rolling Stone וסתם מה השעה עכשיו: 4:48 pm תפוח או בננה: מנגו. כחול או אדום: אדום, דה! סתיו או אביב: אביב. מסנג'ר או איי סי: מסנג'ר של yahoo אמ אס אן דפוק. מה הולכת לעשות אחרי שאני אסיים את זה: בטח לישון או לראות vh1 איזה ארוחה אחרונה אכלת: אכלתי לפני כמה שעות גלידת מנגו יאמממ. תיכון או אוניברסיטה: סיימתי תיכון, מתגייסת באפריל ובעה"ש אוניברסטיה אח"כ. את משועממת: אני עונה על השאלון הזה, לא?? רעש אחרון ששמעת: השכן כיסח ת'דשא. ריח אחרון שהרחת? הגיבנשי שלי! וואי אני עומדת למות, איזה בושם מושלם!! רינגטון בפלאפון: LeAnn Rimes- We Can מישהו שממש בא לכם לחבק: אליס!!!!!!חולה עליה!!

למעלה