../images/Emo85.gifאני!!
שם: רוני פירסינג: באוזניים נחשב?? קעקועים: לא......... גובה: אין לי משוג ת'אמת מידת נעליים: 36 עד 40 חח צבע שיער: חום בהיר בהיר נוטה טיפה לבלונד אחים/אחיות: שלוש קטנים ממני... *אוף* בת כמה את נראית: אממ... מזתאומרת?? בגיל שילי חח משקפיים? יש לי עדשות גשר? לא... עבר פלילי: וואי אממ לקחתי שוקולד שהיה בטעימות... זה נקרא גנבה?! שפות: עברית אנגלית ספרדית טיפלה וגרמנית שתיי מילים הדברים האחרונים שעשית: דיברתי איתו
ספר שקראת: יומניי הנסיכה *ספר מהממם* סרט מושכר שראית: דופלקס....... כן אנייודעת שזה יישן אני לא רואה הרבה סרטים מושכרים
סרט בקולנוע: וואה וואה לא זוכרת אני באמת חייבת ללכת לראות שיר ששמעת: מליונים... שיר יפיי השיר שנתקע לך בראש: איתך (מאיה בוסקילה) הדיסק שקנית: אממ הרבה הרבה זמן לא קניתי דיסק הדיסק ששמעת: מאיה בוסקילה האיש שהתקשרת אליו: חברה..... האיש שהתקשר אליך: חברה....... תוכנית טלוויזיה שראית: מה לא ללבוש... *כן אני נואשתת* איש שחשבת עליו: אממ חברה האם את/ה דלוקה על מישהו: לא דלוקה!! מאוהבת!!!!!!!! את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא לא!! את/ה רוצה עוד פירסינג: סי בפופקיק אבל לאיודעת בעצם לא כן לא כן לא החלטתי עדיין... את/ה אוהבת רכבות הרים: כן כן!!
את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ה-מ-ו-ן פעמים לא זוכרת איפה... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מאוד מי זה הבנאדם והאהבה והכל... להרוג אנשים: מאוד נגד!! עישון אצל בני עשרה: יאאק... ממש ממש נוו
נסיעה במכונית אחרי ששתית: אני לא שותה ולא... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אני לא כזאת אז אין לי מה להגיד על זה... האם את\ה אי פעם בכית על בת: אממ על בת לא... אי פעם בכית על בן: שייווו כמה פעמים אני כבר לא סופרת...
אי פעם שיקרת: אממ
כן... סורי אי פעם נעצרת: לא אפעם... כמה פעמים היית מאוהבת: עכשיו פעם שלישית...
נשבר לך הלב: פעם אחת ופעם אחת חלקית שברת לבבות: אפעם... אני לא כזאת... השם שלך הופיע בעיתון: אממ אפעם *אווף* התחרטת על דברים שעשית: שיוו הרבה הרבה פעמים באמת שהרבה דברים מועדפים: ה-כ-ל אני נטרלית מילה בת 4 אותיות: תומר
אהבה
רוני
ממתק: אממ אין אהוב כולם אחלה... חח סרט מצויר: שלגייה... קורנפלקס: רגיל אני שמה סוכר... מסטיק: לאיודעת צבע: אדום וורוד
יום בשבוע: ת'אמת שישי כי יוצאים לבלות והכל היום הכי לא מועדף: רביעי... היום הכי ארוך שלי.... ג'לי: מזה ג'לי?? תכשיט: שרשרת לב שהכנתי הולכת איתי כמעט לכל מקום חורף\קיץ: וואיי באמת שקשה לי להחליט אז -אין תשובה- בחדר: מה?! האיש האחרון ש ישן במיטה שלך: אפחד לא יישן לי במיטה חוץ ממני והארנב....... ראה אותך בוכה: צ'רי אחלה ילדה באמת!! הלכת איתו לסרט: חברות צעק עליך: אמא......
שלח לך אימייל: נופר החברה הכי טובה מארהב...
האם אי פעם אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא!!
נכשלת במקצוע?: אפעם הורידו אותך כיתה? אפעם הקפיצו אותך כיתה? אפעם רצית להיות המין השני? אפעם דברים אהובים: אממ לעשות דוליז לשיר לרקוד לראות טלויזיה מחשב אממ לקרוא לפעמים ו... לאיודעת מה עוד שיר אהוב: איתך מאיה בוסקילה אוכל אהוב: אוכל של אמא תוכנית אהובה: מה לא ללבוש *כן אני שוב נואשת* ספורט אהוב: ספינינג וסווצינג תחביב: אממ לאיודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: מאיה בוסקילה
עיתון אהוב: אין וסתם: אני הנסיכה ירדן המלכה רז המלכה חח מה השעה עכשיו? 21.03 תפוח או בננה? תפוח אבל גם לא... כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? אביב
מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לטייל ווית מיי דוג ברואני
איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה סלט גבינה צהובה וביצה *אני בדיאטה* תיכון או אוניברסיטה? חטיבת ביינים אתה משועמם/ת? דייי רעש אחרון ששמעת? טלוייזיה ריח האחרון שהרחת? ביצה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אממ הפאלפון מוחרם 260 שקל החודש...
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הוא
טוב אז סיימתי ומי שקרא/ה שישרשר
ודרך אגב אימצתי אותו
נשיקה רוני