תגובה גם על הציור וגם על התגובה
לא רע. יש לך תפיסה לא רעה של אנטומיה, בעיקר באזור הצוואר ועצם הבריח. הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא ההיקף הצר מאוד של המתניים: זה נראה כאילו השארת את שרירי הבטן המרכזיים אבל פשוט הורדת לו לגמרי את השרירים שמקיפים את הצלעות ואת צידי הבטן. גם אזור האגן ממשיך את הפרופורציות השגויות של הבטן, ואם האיש הזה באמת היה בנוי ככה היו לו שברים רציניים באזור הגב התחתון. הרגליים די נכונות, אבל חלקן העליון עדיין מושפע מהפרופורציות המוטעות מקודם, אז הוא נראה קצת מוזר. בקשר לפנים, אני חושבת שהעיניים קצת גדולות מדי. העין הימנית (זו שרואים רק חלק ממנה) קצת בעייתית, היות ולא נתת לה נפח; היא נראית כאילו היא מצוירת על הפנים, ולא נמצאת בתוך חלל על הפנים. תזכור שהעין היא כדור שחלקו בולט וחלקו מוסתר: העפעפיים נסגרים מעל כדור בעל נפח, האישון זז בתוך בועה ולא על פני עיגול שטוח, וכאשר מזיזים את הפנים, כדור העין בולט קצת החוצה. מומלץ שתסתכל על ציורים של כנפי-ציפורים או אפילו מלאכים בשביל ללמוד לצייר את הכנף נכון. כנפיים הם יותר מאוסף נוצות שמודבקות אחת על השניה (איקרוס הוא ההוכחה החיה. או המתה...); יש להן מבנה שלדי ברור, ולכל נוצה יש מטרה. אל תשכח שהשילוב של כל הנוצות צריך לגרום לגוף כבד להתרומם באויר, הוא לא שם רק ליופי. עוד משהו: אל תיקח את זה באופן שלילי מדי, אבל שערות החזה (אם זה מה שזה באמת) נראות כאילו מישהו התעטש עליו. ואליך, המבקר הראשון: היתה לו כל זכות להתעצבן על מה שאמרת, זה היה חסר טקט ודי סתמי. גם אם מה שאתה אומר נכון, נסה להסביר לו איך לתקן, ואל תזרוק לו את זה בפנים. אני מצרפת לינק לטיוטוריאל נחמד ביותר לציור כנפיים. בהצלחה, אביב.