יש לי ציור

The Crusader

New member
יש לי ציור

שלום לכולם! ו-humuschipsalat זה אני ניר הגעתי למסקנה שאם אני רוצה להיות מקצוען אז כדאי שאני אקבל ביקורת מאנשים שלא מכירים אותי אז הנה התמונה אני קורא לציור זה Arcangel

hsotrt

New member
מלא הערות חשובות!!!

יופי שאתה מתחיל והנה ביקורת בונה להתחלה(אל תדאג אני תמיד קןטל...): עשיתה אותו מאוד אנורקסי באגן, האדקח הזה נראה כמו גומי, הכנפיים נראות כמו חתיכת מתכת ללא נפח, השרירים נראים כמו חתיכת נייר! ורק התחלתי! אל תתחיל עם צבע, תעבוד קודם עם עיפרון וקצת תירגול אנטמייה יעזור לך. תסתכל בספרים לכלי נשק וקטלוגים ותראה את ה"אנטומייה" של אקדח... זה בנתיים!

The Crusader

New member
באמת תודה

על הביקורת הבונה שלך ובקשר לשרירים עצמם הפשלה היחידה שם זה בכתף הימנית שלו שאר השרירים יצאו בסדר גמור.וזה משהו שציירים! אחרים אמרו לי בנוסף על הביקורת של האקדח... קודם כל האקדח לא אמור להיות מציאותי אלא פרי הדמיון שלי ושנית ראיתי את הציור שפרסמת בפורום מאנגה ואם כל הכבוד תסתכל המקל שלך(או מה שאתה קורה רובה) ותלמד אתה קצת אנטומיה של נשקים! לא כל הנשקים בקומיקסים צריכים להראות אמיתיים וזה משהו שצייר מנוסה יודע אגב אני לא מתחיל אני כבר דיי מנוסה הדבר היחידי שאני מסכים איתך לגביו זה שהאגן באמת יצא קטן אבל פשוט לא היה לי חשק לתקן אז השארתי את ככה בקרוב אני אפרסם ציור חדש שיצא לפי מה שאנשים אחרים אמרו לי ברמה של קומיקסים(כמובן זה יעלה רק אחרי שאני אקבל סורק חדש, שלי נהרס) בכל אופן אני העליתי את הטענות שלי לגביי הביקורת שלך. ואם כל הכבוד הכנפיים יצאו מגניב לדברי כל מי שראה אותם!!! בכל אופן תודה על הביקורת ה"בונה" שלך. אתה צריך ללמוד שגם אם באמת התכוונת לטוב בביקורת שלך יש דרכים לעשות את זה בצורה טיפה יותר עדינה כי גם אני יכול לקטול את הציור שלך!

hsotrt

New member
רגע רגע...

זה שאתה לא יוכל לסבול שיורדים לך על הציור זה בעיה שלך, ואם אתה רוצה לפתוח דיון על איך נותנים ביקורת בונה אז בבקשה... בביקורת בונה נותנים את דעתך על הציור, אתה לא רוצה להקשיב?? Fine by me!!!

chatenoire

New member
תגובה גם על הציור וגם על התגובה

לא רע. יש לך תפיסה לא רעה של אנטומיה, בעיקר באזור הצוואר ועצם הבריח. הבעיה הכי גדולה שאני רואה היא ההיקף הצר מאוד של המתניים: זה נראה כאילו השארת את שרירי הבטן המרכזיים אבל פשוט הורדת לו לגמרי את השרירים שמקיפים את הצלעות ואת צידי הבטן. גם אזור האגן ממשיך את הפרופורציות השגויות של הבטן, ואם האיש הזה באמת היה בנוי ככה היו לו שברים רציניים באזור הגב התחתון. הרגליים די נכונות, אבל חלקן העליון עדיין מושפע מהפרופורציות המוטעות מקודם, אז הוא נראה קצת מוזר. בקשר לפנים, אני חושבת שהעיניים קצת גדולות מדי. העין הימנית (זו שרואים רק חלק ממנה) קצת בעייתית, היות ולא נתת לה נפח; היא נראית כאילו היא מצוירת על הפנים, ולא נמצאת בתוך חלל על הפנים. תזכור שהעין היא כדור שחלקו בולט וחלקו מוסתר: העפעפיים נסגרים מעל כדור בעל נפח, האישון זז בתוך בועה ולא על פני עיגול שטוח, וכאשר מזיזים את הפנים, כדור העין בולט קצת החוצה. מומלץ שתסתכל על ציורים של כנפי-ציפורים או אפילו מלאכים בשביל ללמוד לצייר את הכנף נכון. כנפיים הם יותר מאוסף נוצות שמודבקות אחת על השניה (איקרוס הוא ההוכחה החיה. או המתה...); יש להן מבנה שלדי ברור, ולכל נוצה יש מטרה. אל תשכח שהשילוב של כל הנוצות צריך לגרום לגוף כבד להתרומם באויר, הוא לא שם רק ליופי. עוד משהו: אל תיקח את זה באופן שלילי מדי, אבל שערות החזה (אם זה מה שזה באמת) נראות כאילו מישהו התעטש עליו. ואליך, המבקר הראשון: היתה לו כל זכות להתעצבן על מה שאמרת, זה היה חסר טקט ודי סתמי. גם אם מה שאתה אומר נכון, נסה להסביר לו איך לתקן, ואל תזרוק לו את זה בפנים. אני מצרפת לינק לטיוטוריאל נחמד ביותר לציור כנפיים. בהצלחה, אביב.

The Crusader

New member
תודה

קודם כל לhsotrt אני באמת קצת הגזמתי אולי בתגובה שלי אני מצטער אני לא רגיל לקבל ביקורת רעה(כי תמיד זה בא מאשים שמכירים אותי אז הם כנראה מנסים לרכך את זה קצת) אבל עדיין אני חושב שהיית צריך להיות קצת יותר מעודן כמו שאביב אמר. עכשיו לאביב- תודה רבה על התגובה. בקשר לאגן אני מסכים איתך אני לא זוכר אם אמרתי קודם סתם הייתי עצלן ואחרי הצביעה שמתי לב לזה ולא היה לי כוח לתקן. השערות חזה היו טובות יותר על נייר קצת התפקשש לי בצביעה מסקנה אישית לצייר שעיר גוף אחרי הצביעה ולא לצבוע אותו מחדש. בקשר לפנים אני מסכים זה פשלה שרק בציורים האחרונים שלי(שלא פירסמתי כי כמו שאמרתי כבר אני צריך לקנות סורק חדש) נראה לי שתיקנתי או לפחות השתפרתי, אבל תודה על ההסבר :) עוד פשלה שאף אחד לא שם לב זה הלסת שיצאה צרה מידי שכחתי להוסיף קו שם :( ונוסף על כך עשיתי ששריר הכתף הימני עלה על החזה וזה היה צריך להיות ההפך. ובקשר לכנפיים- גם אני מסכים איתך שהם לא אלה יפות(למרות שלהפתעתי כל מי שאני מכיר התלהב מהכנפיים, אך מצד שני אף אחד לא ממש עוסק בזה שהוא יכול להבין) אבל האמתי שהתעצלתי התחלתי עם חשק וכשהגעתי בסוף לכנפיים יצא החשק אז חירבשתי היו לי כנפיים מוצלחות יותר! :) אבל מה שנכון נכון ותודה על הקישור אני אבדוק את זה ובפעם הבאה שיהיה לי ציור עם כנפיים צפה לשיפור!!! :) בכל אופן תודה על התגובה וההסברים כיצד ניתן לתיקון ניר.

Humus_Chipsalat

New member
פצצה לגבה

אני צריך להעסיק אותך בתשלום בשביל הביקורות האלה... את נותנת ביקורות מעמיקות, ומלאות הסברים... אני מצייר בעצמי... נסיונות למנגה, ובעיקר פנטזי ארט. הייתי מאוד שמח אם היית שוקלת לחלוק איתי את המידע הזה... ^_^ באמת, המון זמן מאז שראיתי כזאת ביקורת מעמיקה ובונה... יש לך ח"ח. :)

למעלה