יש לי צירים

יערה+

New member
יש לי צירים

אתמול היינו בבדיקה עם ירין, לפני הניתוח ביום ראשון ואח"כ החלטתי שעקב ההתכווצויות שהיו לי בבוקר, כדאי ללכת לעשות מוניטור (אני בסוף שבוע 36). והמוניטור הראה צירים, כל 3
דקות. אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות, לשמוח או לא, כי אסור לי ללדת לפני יום שני, עד שירין יחלים מהניתוח, אבל בכל זאת כל 3 דקות, ויש התחלה של פתיחה. נקווה שנעבור את זה בשלום, והעוברון יתחשב באחיו הגדול ובאמא שלו ויחכה עוד כמה ימים.

dana29

New member
הי יערה....אתמול עניתי לך (לא פה...

אני מקווה שאכן תעברי את הימים ותלדי ביום שני....(אין אםשרות שפתיחה תעלם נכון?) אבל אמרת שאולי ידחו לירין את הניתוח???? תנוחי...ותשתי המון......ומחזיקה לך אצבעות

הי יערה,

קודם כל המון
ו-
ושהעוברון הקטן יחכה בסבלנות עד יום שני. והאמת אני כל כך מתרגשת ! לידה ראשונה בפורום! עומדות לי דמעות על קצה העין!
אני מאוד מקווה שתמשיכי לבקר אצלינו בפורום גם אחרי הלידה, כדי שלא נתגעגע וגם כדי לעזור לאחרות. מחזיקה אצבעות ללידה קלה. טל

shoshi1

New member
עוד כמה ימים וזהו

יערה, לא דיווחת מה עשו איתך תכלס , שלחו הביתה על אחריותך? נתנו לך נוזלים? אמרו לך לנוח? ועל איזה בית חולים את בכלל מדברת כי יש לי תורנות ביום ראשון חכי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יערה+

New member
בהדסה עין כרם

ואני מקווה שלפחות נעבור את יום ראשון, כי לא בא לי ללדת לבד, ושבעלי יהיה לבד עם ירין בניתוח. אחרי יום ראשון הכל יהיה טוב יותר.

ashlaya

New member
יערה - שיההי בשעה נכונה

מקווה שהפתיחה תבוא בזמן שלא תלחצי בו גם... לא כ"כ מבינה בזה שיהיה בהצלחה גם לירין בניתוח

למעלה