יש לי קבבים מופשרים, הילדים לא אוכלים, מה לעשות?

יש לי קבבים מופשרים, הילדים לא אוכלים, מה לעשות?

האם יש לכם רעיון מה לעשות עם קבבים מוכנים כאלה שהופשרו? הילדים לא אוכלים ככה קבב. אולי יש רעיון למשהו אחר מהקבבים?
 

ady18

Well-known member
אולי תעשי בצורת המבורגר , תטגני מחדש? אולי להוסיף לחמניות?

 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יש לי רעיון

אבל עם חוקי זכויות הילדים החדשים כנראה שכיום זה כבר לא חוקי.
 

michal@gal

Active member
מנהל
קציצות עם גזר גמדי

מתכון שלמדתי מהצהרון של הגדולה, והילדים מאד אוהבים.
&nbsp
חותכים את הקבבים לקציצות קטנות. מטגנים קצת.
מוסיפים כוס מים עם אבקת מרק עוף וחצי כפית חוואג' למרק.
מוסיפים שקית של גזר גמדי קפוא (או חצי שקית, תלוי כמה הילדים אוהבים את הגזר).
מבשלים עד שהגזר מוכן.
אוכלים עם אורז לבן לספוג את הרוטב הטעים שנוצר.
 

פוקסי99

New member
אינגרי על בסיסי קציצות קבב

הינה לך מתכון נהדר וטעים תוך שימוש בקציצות הקבב אשר מתובלות כמעט כמו קציצות האינגרי

את קציצות הבשר במקום לטגן ניתן לשים בתבנית משומנת ולתנור בחום של 220 מעלות
ולאחר מכן להמשיך במתכון כרגיל
עים טיגון הבצל גם מהווה בעיה ניתן לשים פרוסות בצל ליד הקציצות הם יספגו גם את נוזלי הקציצות ויהיו טעימים

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים מגוררים וסחוטים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
מלח, פלפל
כפית בהרט

מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות קטנות שמנמנות ומאורכות.

לאנגריי חצילים

קילו חצילים
2 בצלים גדולים פרוסים
5 עגבניות פרוסות
בהרט
מלח
מיץ מלימון אחד
2 כפות סוכר


לפרוס חצילים לפרוסות בעובי אצבע
אפשר לטגן חצי טיגון או להבריש בשמן זית ולקלות מתחת לגריל משני הצדדים.
מטגנים את הבצלים בשמן עם כפית בהרט בסיר מכוסה עד לצבע שחום זהוב
מסדרים בסיר חצי מכמות הבצל המטוגן
מעל הבצל את פרוסות החצילים
על החצילים את יתר הבצל המטוגן
על שכבת הבצל מסדרים את הקציצות
ומעל הכל את פרוסות העגבניה
בקערית קטנה מערבבים מיץ לימון,סוכר,מלח וכף רסק עגבניות מוסיפים חצי כוס מים ובעזרת כף יוצקים על התבשיל בסיר
מביאים לרתיחה מקטינים את האש ומבשלים בערך 45 דקות, טועמים מתקנים תיבול הרוטב צריך להיות חמוץ מתוק וטעים.
מגישים עם אורז לבן
 

שרון 337

New member
לחמם בתוך רוטב עגבניות:

ולאחר מכן,להכניס לפיתה טרייה,עם קוביות מלפפונים חמוצים, וסלט טרי.
והכי חשוב !!!
להגיש להם רק שהם מאוד רעבים,אז זה יהיה להם תיאבון גדול,
וכשרעבים,,, זה הכי טעים שיש !
 

חנהפ

Active member
אני נגד להוסיף עוד פרודוקטים

למשהו שממילא לא אוהבים.
קציצות אוהבים? אולי לעגל את הקבב, לגלגל בפרורי לחם ולטגן, אח"כ לבשל ברוטב עגבניות
 

ornme1

New member
יכול להיות שזה קשור לתיבול, אם זה כך, לכל מה שתעשי עם זה

יהיה הטעם של התיבול, ויש חשש שהם לא יאהבו כך שחבל להשקיע.
כדאי לברר איתם אם זו הבעיה, כי אז עדיף שתכיני מזה משהו למבוגרים ולילדים משהו אחר.
אם בכל זאת תחליטי לעשות עם זה משהו, אז ישנה אפשרות להזליף מעליהם, כשהם חמים, טחינה. זה מוסיף לטעמי התיבול, אם התיבול מזרחי, והטחינה קצת מתקרשת בחום.
ואפשר לעטוף אותם בבצק עלים ולאפות חצי שעה. ניתן למרוח את הבצק בקטשופ לפני שמניחים עליו את הקבבים ומגלגלים, זה הופך אותם יותר ידידותיים לילדים.
 

TCHM

New member
אם אלו מסוג הקבבים הקנויים מוטב לא להשתמש...

ובטח לא לתת לילדים.
אין פלא שהם לא אוהבים, קבב מכינים בבית בקלות.
 
למעלה