יש לי קובץ עם סיומת max שנוצר

נתאי

New member
יש לי קובץ עם סיומת max שנוצר

בגרסה 9 . אני מנסה לפתוח אותו (ע"י הפקודות open,merge.Xref ) בגרסה 7 והוא נותן לי רשימה של dll -ים שחסרה לי.(מצורף תמונה). כיצד ניתן לפתוח? איך מראש ניתן לזהות באיזו גרסה נוצר הקובץ, מבלי לפתוח אותו?

הקובץ המקורי רונדר דרך Vray והשתמש בחומרים

(כנראה) בחומרי Vray. תתקין אותו על המקס שלך ולא יהיו לך בעיות. זאת לא בעיה גרסה.

נתאי

New member
תודה על התגובה המהירה. אם תוכל לפרט יותר זה

מאוד יעזור. היכן ניתן להשיג קובץ של מנוע הרינדור הזה?

מיכאל ג

New member
אתה בטוח בזה?

כבר ניסיתי ליבא דברים שנוצרו במקס 9 למקס 8 וזה לא עבד, ולא היה שום דבר שקשור ל- VRAY בסצינה. עד כמה שאני יודע, במקס אין אפשרות לפתוח קבצים מגרסאות מתקדמות יותר בכל מקרה.

drorlazar

New member
צודק

אין אפשרות ללכת אחורה במקס. נתקלתי באותה בעיה בשבוע שעבר, כתוצאה מעדכונים מאסיביים בסביבת העבודה של מקס הקובץ קורא לקבצים שלא קיימים במקס 8. האופציה שאולי אפשר לנסות היא לייצא לFBX/3DS מהמקס 9 ולנסות לפתוח מחדש דרך ייבוא במקס 8, סביר להניח שיילכו לאיבוד דברים בדרך, אבל אם הקובץ לא מסובך מבחינת אנימציה ומודיפיירים אני חושב שזה יכול לעבוד. אם אין לך גישה למקס 9, אולי שווה לך להוריד את גרסאת הניסיון של מקס 2008 מהאתר של אוטודסק (30 יום) לפתוח דרכה את הקובץ ולהמיר אותו כפי שציינתי למעלה.

אתם בגדול צודקים, אין מעבר רגיל אחורה לגרסאות

קודמות, פספסתי את העניין של המעבר ל-7. למרות שעל פניו נראה שהקלאסים שחסרים לו הם בסך הכל הקלאסים של VRAY ושל הקרקטר סטודיו. יש פתרון אחר של סקריפט יפה מאוד שנקרא BFF (http://www.scriptspot.com/3ds-max-script-tags/convert) שפשוט לוקח את כל האלמנטים בסצנה, מתרגם אותם לסקריפט ומאפשר לך לפתוח את הסקריפט בגרסאות קודמות כך שכל הסצנה נבנית מחדש.

למעלה