יש לי קול מעצבן

גיאcho

New member
יש לי קול מעצבן

הקול שלי ממש מעצבן,כשאני מדבר אני שומע קול נורמלי אבל שאני שומע הקלטות הקול נשמע ממש אבל ממש גרוע,מין דיבור איטי ואדיש. יש לי קול גבוה מאוד. אולי זה מעצבן את מי שאני מדבר איתם ,אין לי מושג אבל אותי זה משגע שאני שומע הקלטה. מה אני עושה?

בהקלטה תמיד נשמעים מוזר../images/Emo48.gif

אתה בטוח שאין מצב שזה אתה- ואז אתה מתחיל לתת אפיונים לקול שלך, לרוב ביקורתי (אדיש, איטי, וכו'). כל קול הוא שונה ויש לו את המאפיינים שלו. אתה רגיל לקולות של האנשים מסביבך (חברים, משפחה, מורים), וכבר לא שם לב לאפיונים שלהם (חצוף, מהיר, אידיוטי). הפואנטה היא שאתה לא רגיל לקול שלך וזו הסיבה שזה נשמע לך מוזר. אחת שיודעת

Lady In Blues

New member
ככה זה אצל כולם.

אתה לא לבד
כמעט כל האנשים חושבים ככה והאמת היא שהחברים שלך בכלל לא שמים לב לזה. בשבילהם תמיד היית ככה. ברצינות, פעם אחת שמעתי את הקול שלי בסירטון והפסקתי לדבר במשך כל היום
ולפעמים אני עוברת מול מראה וחושבת "אז ככה אנשים רואים אותי
" אין הרבה מה לעשות. אם אתה ממש מוטרד אותה יכול לנסות לשנות את גוון הקול שלך על ידי אימון והכל.

black hock

New member
גם אני לא סובלת את הקול שיש לי בהקלטות

אבל לדעתי זה פשוט כי הקלטה מעוותת את הקול.....סביר להניח שהקול שלך נורמלי לחלוטין

גיאcho

New member
אני יודע אבל זה ממש מפחיד.

אני חושב שאני מדבר באיטיות בד"כ.קול מעצבן כשאני משווה לחברים שלי. אפשרי להעלות לכאן קובץ מוזיקה שאתם תשמעו?

black hock

New member
אני חושבת שיש אופציה כזאת

חשבת לשאול פעם את ההורים או אח או מישהו קרוב איך אתה נשמע?

אני מצטערת לנפץ את האשליה..

בדר"כ איך שאת נשמעת בהקלטות, ככה את גם נשמעת במציאות..
את שומעת את עצמך דרך האוזניים וגם דרך חלל הפה, בעוד שאנשים אחרים שומעים אותך רק בעזרת האוזניים..

black hock

New member
ברור לי שהעובדה שזה עובר מעין עיבוד בחלל

שבתוך הראש משנה את זה אבל אני מאמינה שגם ההקלטה מעוותת את הקול חוץ מזה שאני שומעת איך אנשים שאני מכירה נשמעים בהקלטות והם לא נשמעים אותו דבר...

למעלה