יש לי קסדות מקרבון מלא !!

YAIRBZEE

New member
יש לי קסדות מקרבון מלא !!

להזיל עליהן ריר, משקל נוצה ועיצוב חבל על הזמן, תוצרת VEMAR איטליה בכל המידות. 4900 ש"ח בלבד.

YAIRBZEE

New member
הנה תמונה אחת

לצערי האתר הראשי של VEMAR בחידוש, אבל באתר הצ'כי ניתן לראות עוד תמונות.

YAIRBZEE

New member
ודרך אגב מתי יש תחרות או אליפות -

רצינית בקארטינג? נסעתי היום במגה בפ"ת ולא ידעו להגיד לי. אולי אתה יודע? משקפי שמש אופניים גלישה עדשות משקפיים עדשות לנהיגה עדשות פולוריזד ברטוני די. או. איי אופנועים סקס מרוצים טיסנים טרקטורונים אופנועי ים רכיבה קוטנועים אופני הרים טיולים נופש איטליה ספורט ספורט מוטורי ספורט ימי מתנות נהיגה אקסטרים כדורגל כדורסל ים גלים

zizkebab

New member
יש כמה תחרויות

מוזר שלא ידעו להגיד לך בפתח תקווה, יש שם דף עם רשימת התחרויות על לוח המודעות. בכל מקרה, אז יש שם ב 18/5 תחרות. יש גם ברחובות בהשבוע ביום שישי 4/5 . בשני המירוצים אתה תזדקק לרישיון נהיגת קארטינג, וברחובות אתה כנראה תצטרך להוכיח יכולת טרם עליה למסלול. יש גם את ליגת ספארקו בלטרון שבשבילה אינך זקוק לרשיון, אני חושב שהמירוץ הבא עוד שבועיים או שלושה.

YAIRBZEE

New member
תודה, יש לי רישיון מ-

לפני כמעט 10 שנים, הוצאתי אותו במסלול טופ-קארט שהיה בזמנו בראשון לציון ונסגר, יש מצב שהוא תופס גם היום במסלולים השונים?

zizkebab

New member
מקווה שיש לך עדיין את הכרטיס...

אני משער שכל מקרה לגופו. לפני המירוץ תתאמן ותדבר עם מנהל המסלול והכל יתבהר. מנסיוני, אני עשיתי את הרשיון במגה קארטינג, וכשבאתי להתחרות ברחובות, הבעלים רצה לראות אותי נוהג לפני שאוכל להתחרות...

YAIRBZEE

New member
או קיי רציתי

לוודא שלא אצטרך לעבור מחדש את הקורס. סה"כ אני התחריתי גם בעונה האחרונה של מירוצי האופנועים בלטרון, כך שחוקי המירוצים, הדגלים ומשמעותם מוכרים לי ומשוננים בראש. תודה רבה!

למעלה