יש לי קצת חופש מהילדים, חוץ מאייל..

מיכל153

New member
יש לי קצת חופש מהילדים, חוץ מאייל..

כי אמא שלי לקחה את ליאור,ליאת ושלי לאחותי הגדולה ומחר בבוקר נפגשים אצל האחות השניה. איזה שקט בבית !!! עשיתי אתמול אמבטיה ארוכה ומרגיעה .איזה כיף. תמיד אני עושה קצרה,כי תמיד יש משהו מחוץ לאמבטיה שצריך לטפל או לעשות. אני צריכה לעשות זאת פעם בשבוע אולי עם שמנים שהציעו לי. מקווה שלא שעממתי אתכם ביי מיכל153

שירי ל

New member
איזה כיף!! ../images/Emo45.gif

אני מתה שאופיר כבר תהיה מספיק גדולה בשביל ללכת לבקר את סבא וסבתא... בינתיים היא כל כך צמודה לאמא שכולם מבקרים אותה פה בנוכחותי

מיכל153

New member
אצלי מגיל שנתיים ואפילו פחות

סבתא לוקחת איתה לאחיות שלי את הילדים שלי. היא נוסעת לאחיות מחוץ לעיר פעמיים בשנה בערך. הילדים שלי מאוד קשורים לאמא שלי. זה כמו בית שני שלהם. כך שאין לי בעיה עם זה, כי היא מכירה אותם היטב וגם הם אותה. בת כמה אופיר ? ביי מיכל153

שירי ל

New member
אופיר בת חצי שנה

אבל היא צמודת אמא שחבל על הזמן. אתמול למשל, בצעד נועז אמא שלי לקחה אותה לטייל בלעדי לסופר - שנמצא מרחק 5 דקות הליכה מהבית - עם צעצועים, בקבוק חלב שאוב וכו´ רק כדי שזה יצליח. אחרי שניה הם כבר היו בבית בחזרה בגלל שאופיר בכתה...

מיכל153

New member
אצלי מההתחלה , אחרי הלידה,

שישי - שבת בארוחות צהריים אני אצל הוריי כך שהם רגילים מגיל 0 וגם הם עוזרים לי הרבה בבייביסיטר וללכת לרופאים (הניידות שלי לא משהו בלי אוטו). ביי מיכל153

ואו, אני לא הייתי מסוגלת לחיות ככה

אנחנו "מחלקים" את איה לסבים סבתות מגיל מאד מאד צעיר (כמה שבועות). כיוון שהיה לי סיבוך מהלידה ולא יכלתי לטפל בה כמו שצריך, אמא שלי עזרה לי מאד וככה איה התרגלה אליה. חזרתי לעבודה ברגע שיכלתי כולל נסיעות לחו"ל כך שאנחנו חייבים להיות במצב שניתן לעזור לנו. בגלל שאנחנו צריכים גם זמן להיות רק שנינו ביחד, בדרך כלל בסופי שבוע היא קצת אצל ההורים שלי, קצת אצל ההורים של בעלי וקצת איתנו יחד.

Iris-1

New member
תהני מכל רגע ותנצלי את השמנים. ../images/Emo25.gif

ואם את יכולה תשלימי גם שעות שינה ביחד עם אייל. שיהיה לך שבת שלום. מאיריס.

למעלה