יש לי קריאטיב N200 בנפח 256

יש לי קריאטיב N200 בנפח 256

ורציתי להשתדרג ללקסר 512 . האם כדאי לעבור מקריאטיב ללקסר. אני ירגיש את ההבדל לרעה?

עוד שאלה. ריו

האם שוה לקנות את הריו הלבן 5 ג`יגה יד שניה ב 600 שח. אני הולך על הליכון

יאיר B

New member
הליכון לא מהווה בעיה לנגנים מבוססי

דיסקשיח. אתה שם את ההגן בצד, על הפאנל של ההליכון או תולה אותו על ידית ואז הוא לא זז כשאתה רץ על ההליכון ולא יכול להיגרם לו נזק. לגבי הריאו: 1. קח בחשבון שהחברה נסגרה ויכולה להיות בעיה עם שירות במדיה ותהיה תקלה. 2. המחיר יכול להיות טוב בהתאם למצב הנגן: חיצונית (בלי סריטות), מצב סוללה (כמה מחזורים היא כבר עברה? סוללה מוגבלת ל-400-500 מחזורי טעינה), מצב הדיסקשיח: האם קיבל מכה? (זה קריטי לחיים ארוכים יותר). 3. אם הנגן במצב טוב ולא היהי בשימוש זמן רב (לסוללה) - המחיר נראה טוב. תקפיד לקבל את כל הערכה שבאה עם הנגן: כבלים יחודיים לחיבור למחשב, תוכנות נלוות על CD אורגינלי, נרתיק ואביזרים אחרים (אם יש כאלו).

יאיר B

New member
לא שמעתי את הלקסאר, אבל אני מאמין

שלקריאייטיב יש איכות שמע טובה יותר (בכל זאת, קריאיטיב היא חברה יעודית לנגנים ומוזיקה ועוסקת בזה כבר הרבה שנים). לא סתם יש להם מוניטין... תחליף רק אם ממש ממש חשובה לך הקיבולת ואתה לא יכול להשקיע במשהו יותר טוב (הנושא של ההרחבה כל כך חשוב לך?)

TheRealDeal

New member
רק אל תשכח שקריאייטיב

ממש לא יציבה בכל הקשור לנושא איכות הסאונד.. זה ממש שונה מכל נגן לנגן, ואתה בטח יודע את זה כי יש לך 2 נגנים שלה. בכל מקרה, הN200 לא נחשב ללהיט מהבחינה של איכות הסאונד (מביקורות בלבד, אין לי ניסיון איתו)

TheRealDeal

New member
טוב, הבנתי

אבל CNET רשמו בביקורת שקראתי (אם אני זוכר נכון, זה היה לפני הרבה זמן), שלN200 אין איכות סאונד מלהיבה.

gt-master

New member
הם גם שיבחו את ה MUVO TX FM

ואני יכול להגיד שיש לו סאונד בינוני מאוד וכל הזמן שמעתי רעשי חשמל סטטי (מדי כמה שירים).

TheRealDeal

New member
o_O טוב... אז פשוט נגיע למסקנה

שCNET הוא לא המקום להשוות איכות סאונד בין נגנים? :S למישהו יש עוד אתרי ביקורות מקצועיים?

למעלה