יש לי ראיון עבודה בזרמון גולדמן מה אתם אומרים על המשרד? מישהו מכיר? עבד איתם?
ב בשלנית מתחילה New member 2/7/03 #1 יש לי ראיון עבודה בזרמון גולדמן מה אתם אומרים על המשרד? מישהו מכיר? עבד איתם?
W WV New member 2/7/03 #2 אם את יפה תתקבלי לא נעים להגיד אבל הם סקס מניאקים מטורפים, סוג של ערסים נובורישים, מאד מלאים בעצמם. תלבשי משהו חשוף.. בהצלחה
אם את יפה תתקבלי לא נעים להגיד אבל הם סקס מניאקים מטורפים, סוג של ערסים נובורישים, מאד מלאים בעצמם. תלבשי משהו חשוף.. בהצלחה
ב בשלנית מתחילה New member 2/7/03 #3 ../images/Emo68.gifהסטרפלס והמיני בכביסה... אבל ברצינות, אתה מכיר אותם?
A amircx New member 2/7/03 #4 אחותי אל תגידי אף פעם על ראיון עבודה לפני שאת הולכת לשם - לכי תדעי מי ישים לך רגליים... לי אישית יש השבוע ראיון שהרבה רוצים ללכת אליו ואני שותק.
אחותי אל תגידי אף פעם על ראיון עבודה לפני שאת הולכת לשם - לכי תדעי מי ישים לך רגליים... לי אישית יש השבוע ראיון שהרבה רוצים ללכת אליו ואני שותק.
A amiro007 New member 3/7/03 #6 בשלנית זה מה שלימדו אותך בעבודי?? טוב שלא שמת את זה בטאג ליין של הפורום!!! טפו טפו טפו !! בהצלחה!! ויאללה תעשה איזה קמפיין סקסי שנקרא עליו בעיתון!! שמעתי זרמון נותן לאנשים סיבוב על הC5 שלו
בשלנית זה מה שלימדו אותך בעבודי?? טוב שלא שמת את זה בטאג ליין של הפורום!!! טפו טפו טפו !! בהצלחה!! ויאללה תעשה איזה קמפיין סקסי שנקרא עליו בעיתון!! שמעתי זרמון נותן לאנשים סיבוב על הC5 שלו
ר רק03 New member 3/7/03 #7 מסכים איתך זרמון גולדמן... השם כבר מרמז משהו, לא?! אם יש לך מוצר ואתה מאמין שסקס מוכר הכל - זה המשרד בשבילך. אני מאמין בהמלצת המחשוף
מסכים איתך זרמון גולדמן... השם כבר מרמז משהו, לא?! אם יש לך מוצר ואתה מאמין שסקס מוכר הכל - זה המשרד בשבילך. אני מאמין בהמלצת המחשוף