יש לי ראיון עבודה!

way to blue

New member
יש לי ראיון עבודה! ../images/Emo9.gif

סתם..התחשק לי לספר למישהו והגעתי לכאן.. מוקדם מכפי שציפיתי..יש לי מחרתיים ראיון עבודה :) אני יודעת שזה עדיין לא סיבה לקפוץ מהכיסא אבל עדיין.. זאת לפחות סיבה להאמין קצת שעדיין מישהו יכול להעריך את הכישורים שלי וזהו.. אז בהצלחה לכולם ושגם לכם יגיעו הזדמנויות בקרוב! וחוץ מזה יש לי יומולדת ביום שישי אז בכלל מה כבר יכול להיות רע?

Mr Boggy Man

New member
מזל"ט אחותי!

בהצלחה. ואם את מי שאני חושב שאת אז את מאוד מאוד מאוד מוכשרת. וכמו גיק מחשבים טוב ובריא: May the force be with you

turrican

New member
בהצלחה !!

ואני רוצה לחזור על המנטרה: MAY THE FORCE BE WITH YOU... always

way to blue

New member
תודה! תודה לכולם!

האמת שהיום יש לי קצת מצב רוח הפכפך כי החברה שעבדתי בא עושה לי צרות לגבי תשלום הפיצויים וכל הדברים האלה ובקיצור כמו תמיד, יצאתי פראיירית.. ובכלל, מחר בבוקר יש לי ראיון עבודה ואני לא מצליחה להרדם, ואפילו לחגוג את היומולדת שלי ממש לא מתחשק לי
כמעט אמרתי לחבר שלי עכשיו שלא יטרח לבוא בכלל ביומולדת שלי ושאני מעדיפה להישאר לבד כל היום מתחת לשמיכה.. לא יודעת מה עובר עליי... אני מקווה שהראיון מחר ישפר את מצב רוחי (או לפחות בהמשך, ישפר את מצבי הכלכלי) וזהו..מתנצלת על ההתבכיינות שלי. נפלתי כנראה על מן יום כזה בכל אופן המון תודה לכולם וגם אני מקווה שיהיה לי בהצלחה וגם לכם! לילה טוב

Mr Boggy Man

New member
ואני תיכננתי לומר לך יומולדת שמח

אבל בפרטים אצלך זה אמר שזה יהיה רק בעוד יומיים. בעעעעעע.... טוב לא נורא. וא. אל תצאי פרייארית. תיהיה כמוני. תצעקי. אפילו אם זה יפגע בך אח"כ (אתם חושבים עכשיו שזו אסטרטגיה גרוע אבל אחרי זה מי מנסה לרמות אותי?). בנוסף תחגגי יומולדת. אני מכיר את ההרגשה. בהתחלה סאקס ואין כוח לזוז אבל אחרי שהולכים לאן שרוצים או שחוגגים מה שרוצים במקרה שלך, מרגישים הרבה יותר טוב. So common. kill for fun it's only buisness and do what you want. and MAY THE FORCE BE WITH YOU....ALWAY

למעלה