יש לי רעיוםן ענק!!

apolinaria

New member
יש לי רעיוםן ענק!!

תראו, אתמול הלילנ חשבתי על זה, בואו נעשה "הטופ מודל הבאה של הפורום הטופ מודל הבאה!!" טוב, נמציא שם יותק טוב, קיצר, כל בת שחושבת שהיא ממש יפה, טוב, לא חושת,, כל הבנות היפות, ישלחו מונות ( כבר נראה לאן ), ואז נעשה קבוצה של שופטים שאני יהיה אחת מהם, ונבחר 0 בנות או אולי פחות, נראה כמה בנות ירצוף ונעשה תחרות, לכל איזה יומ-יומיים נדיח מישהי, וחבר השופטים כבר יחליט על דברים שצריך לעשות, כי בוק אי אפשר, אז למשל סתם "תצלמו את עצמכן עום חוצה אדומה", סתם דבריםף כבר נראה איזה, ואז תיהיה מנצחת!!! מישו רוצה.? אני אישית רוצה להשתתף אבל אם נעשה עוד תחרות אז בא אני כן ישתתף, בזאת אני יהיה שופטת. חיי... תפרסמו תגובות כי אני אישית, חושבת שזה יהיה ממש מגנייב!!

אחלה רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה רעיון מעולה....אם באמת הרבה בנות ירצו זה יכול לצאת ממש טוב.... סחתיין על הרעיון! אבל איך ולאן ישלחו את התמונות....אם אין מצלמה דיגיטלית וכאלה?

apolinaria

New member
אז זהו...

שזה כנראה יהיה מיועד לבנות שיש להן או מצלמה דיגיטאלית או מצלמת אינטרנט.. ומי שתרצה שתשלח לי תמונות או באימייל ואנשים שרוצים להיות שופטים שישלחו לי מסר ושישרמו שם למה כדאי להם להיות שופט.. נרגן 3 שופטים.. או מקסימו 5...

apolinaria

New member
כן..

אבל. את צריכה לשלוח לי מסר ולרשום בכמה שורות למה את רוצה ולמה מגיע לך להיות בחבר השופטים..! וסוף סוך מישו ענה!! ובנות!! תתחילו להירשם!! תשלחו לי מסרים עם תמונות!! יאללה! ( ואי. אני נשמעת כמו איזה פדופיל.. ) וגם מישו אמר פהו שהפורום יבש, אז יאללה!! יש לי אחלה רעיון!!

apolinaria

New member
נו!!

ו מה קורה..?! אני העצתי רעיון, אןמרים מגניב וכל זה, אבל אף אחד לא רוצה לצטרף.. אין בנות שרוצות להצטרף או שופטים.. יש אחת, אבל היא עדיין לא שולחת לי מסר. לא פלא שהפורום יבש!

apolinaria

New member
אז סבבה..

עדיף לפחות משו.. אז נחמד!! יש 2 שופטים! את מה נשפוט..?

Dark Force

New member
רעיון חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני רוצה להיות שופט!

apolinaria

New member
יופי!!

עכשיו יש 3 שופטים. זאת התקדמות.. אז אם ירצו עוד אז נוסיף רק עוד 2. ועכשיו צריך מועמדות!!!!!!!!

דרך אגב....

יש כבר מועמדות?? או שאין עדיין בכלל?? אז אולי לפני ששולחים תמונות...כל מי שרוצה שרק תרשום הודעה.... ואז שכבר יהיו מספיק בנות נתחיל בשליחת תמונות...וכאלה.... אז אם בא לכן תציגו את מועמדותיכן....חח

apolinaria

New member
כן!

אני אישית רוצה 5 שופטים.. בנתיים איתך יש 4.. אז עוד אחת או אחד ואז "ההרשמה לחבר השופטים" סגורה..!!

למעלה