יש לי רעיון, אולי נעשה ביחד

tatia

New member
יש לי רעיון, אולי נעשה ביחד

תיקיה חדשה באלבום שלי, עם מידות XXXL . אני חושבת שיש פה( ובארץ בכלל:)) לא מאת בנות במידות גדולות שמחפשות דוגמאות כאלה ,זה יהיה נוח לכולם. מה אתם אומרות?

haya53

New member
רעיון מגניב

הסטטיסטיקה מוכיחה שאת תודקת הישראלים ובעיקר הישראליות מאופיינות במידות גדולות יותר מהאנורקסיות. כם שהרעיון שלך למידות גדולות ילך טוב. אבל אנא ממך תדאגי שהכל יהי בעברית.

tatia

New member
זה אני לא יכולה להפטיח :))) אין לי

דוגמאות כאלו, פה בחוברות סריגה לא מתחשבים בעיניין הזה:(

88hentai88

New member
אז למה לא ליצור דוגמאות חדשות??

ממש ליצור הוראות למידות גדולות ולהעלות אותם לגלריה או מאמר בפורום? לדעתי זה יכול להיות מבצע מעולה!!! ואם יתנו לי מידות של המידה הזאת (היקפי גוף) אני מוכנה לעשות את הראשונה !!!!

tatia

New member
לא כל דוגמא ממידה 38 יכולה

בהגדלה להתאים למידה 52 , פה מדובר לא רק על תרגום מילולי וחישוב חדש, אלא התאמה לגוף מלא? עיניין של טוסיק ובטן זה לא צחוק:))))) את האמת שה כל מה שאני סורגת בשבילי , זה או אמצעה שלי או חישוב חדש לגמרה דגם ממידות קטנות והתאמה לגוף שלי

88hentai88

New member
בגלל זה אני מבקשת את ההיקפים

הדרושים למידות כמו 52 , יש טבלאות המיועדות לזה, ואם יש לך טבלה כזאת אז אוכל לעזור בגיזרה ועיצוב.

lihi r

New member
הוראת סריגה

האם יש בפתח תקוה מקום בו אפשר לקבל הוראות לסריגה

tova האחת

New member
ליהי ר אצל רבקה ברח

ההסתדרות באמצע הרחוב ליד הסופרפארם.הית חנות של פולגת.עובדת רק בבקר.

georiga

New member
אצל רבקה בהסתדרות ואולי גם אצל ורדה

בפסג' אשכנזי

tatia

New member
טוב, אז נתחיל מזה, שתשלחו

לי קישורים , תמונות ,כל מה שאתם יכולים לחלוק עם כולם , כל הדגמים במידות גדולות, יש לי גם חוברות שלמות למידות גדולות , אבל דגמים בודדים חשובים לא פחות

עדיLEE

New member
אני בעד../images/Emo45.gif מצרפת משהו ששמרתי פעם

מקווה שיועיל

אדרעיא

New member
אפשר לתרגם הוראות לעברית?

העליונית ממש מצאה חן בעיניי, אך מעולם לא סרגתי עליוניות ואינני מבינה טוב אנגלית (ותרשימים ככה - ככה...)

העליונית ממש מדהימה

ואני מתה לעשות לעצמי סוף סוף משהו. ואני אכן "דובה" ידועה. אבל לצערי אינני יודעת לקרוא את ההוראות האלה. כל הרעיון הזה הוא מקסים ואני אודה מאוד למי שתעזור בפרוייקט הנהדר הזה. וכבר תודה- מראש...

למעלה