יש לי רעיון גדול!!

יש לי רעיון גדול!! ../images/Emo109.gif

כל אחד יספר איך הוא התחיל לראות זינה! אני אתחיל.... פעם ראיתי הרקולס מאוד אהבתי לראות את זה, לפעמים גם אמא שלי היתה רואה. יום אחד היא אמרה לי שיש לזה סידרת בת חדשה עם אישה לוחמת, נסיכה לוחמת (זינה כמובן) וזה לא עניין אותי כי חשבתי מה יש לראות אצל אשה ויום אחד חברה מאוד טובה שלי המליצה לי לראות את זה, וגם ראיתי את זינה בפרק בהרקולס וממש אהבתי אותה (הרי היו הרבה פרקים שהיא היתה בהרקולס ולהפך) ואז התחלתי לראות את זה וכמובן שממש אהבתי את זה עד היום! ואני כבר מחקה לפרק הבא שהוא עוד חצי שעה!!!! אני מקווה שתספרו את סיפורכם!

ענבר1

New member
גם שלי די דומה רק קצת שונה

אני התחלטי לראות זינה בגלל שראיתי מתישהו סרט תיעודי על ניו זילנד ונורא התרשמתי ואז נודע לי שיש סדרה חדשה שצולמה בניו זילנד והיא על מיתולוגיה יוונית אז היה בה שילוב של 2 דברים גם מיתולוגיה וגם ניו זילנד ואת זינה התחלטי לראות בגלל ניו זילנד,המיתולוגיה והכי הכי בגלל שהיא הייתה הסדרה בת של הרקולס

korinalir

New member
אני...

תמיד אהבתי נורא מיתולוגיה יוונית ושהרקולס התחילה שמחתי נורא למרות שהם הורסים הרבה מהמיתוסים התאהבתי בדמויות ובעלילה המעבר לזינה היה טבעי במיוחד בימי החמישי של לפני כמה שנים של ערוץ 3 ששידרו אותם אחד אחרי השני ברצף.:)) זה מה שהביא אותי לצפות אבל מה ששימר את הנאמנות היה כמה אני מזדהה עם הסדרה הזאת לדעתי כל אחד כמעט יכול לראות את החיים שלו משתקפים בסדרה (במיוחד אני) וזה אחד הדברים שהופכים אותה למעולה.

אני צפיתי בהרקולס, אבל איכשהו

פספסתי את הפרקים של זינה. וכשיצא לי לראות את הסדרה חשבתי שהיא טפשית. אבל יצא לי מדי פעם להעביר לערוץ 3 כשהיא שודרה, ופעם אחת נתפסתי מספיק בשביל לצפות עד סוף הפרק, ופעם אחרת צפיתי בפרק שלם, ואז כשהתחילו השידורים החוזרים בערוץ 3 בימי שישי ושבת בערב, שעה מתה בטלויזיה, חשבתי שזה יכול להיות דווקא נחמד לצפות בה, גם אם היא לא הסדרה הכי בעולם. עד סוף העונה הראשונה צפיתי באדיקות, ושני הפרקים של העונה השנייה הפכו אותי למעריצה מושבעת.

למעלה