יש לי רעיון ג-או-ני

יש לי רעיון ג-או-ני../images/Emo6.gif

נורא אהבתי איך הרווחנו שעת שינה כשהעבירו את השעון... מצד שני זה נורא מעצבן שחושך מוקדם.... מצד שלישי כולנו כבר הסכמנו שאנחנו רוצות ללכת הביתה מהעבודה מוקדם! אז הנה פתרון: כל יום בחצות נחזיר את השעון אחורה בשעה - נרוויח שעת שינה... כל יום בצהריים נחזיר את השעון קדימה שעה - כך הנצא מהר יותר מהעבודה והחושך יגיע מאוחר יותר!!! מה דעתכן? אני בטוחה גם שש"ס יתמכו ברעיון! ואז יש לו סיכוי עצום לעבור בכנסת!!!

אתי@

New member
גאונה ../images/Emo6.gif אפשר לשדרג?

אולי נכניס לחוק גם שנת צהרים?

דפי26

New member
שתי גאונות אתן!!!!!!

אני בעד! אני גם רוצה שישתילו לי שבב במוח ובצהריים שאני מפנטזת על משהו מסוים לאכול פתאום יופיע שליח ויביא בדיוק מה שרציתי ובלי תשלום. ואני רוצה גם נהג צמוד. וגם איש שהולך איתך לקניות וסוחב דברים ומחזיק את התיק שמודדים דברים. ושם שעכשיו שמגיע חורף אז שיד גשם רק שאני בבית או במשרד ולא שאני ברחוב ,(טיפטוף קל זה בסדר לא נהיה קטנונים)

והנה גאונה שלישית!!! ../images/Emo6.gif

אז ככה. רוב ההצעות שלך מתקבלות בחום! רק מה, אני הייתי משכללת את עניין השבב במוח כך שאני אוכל חסה ויהיה לי בפה טעם של סטייק עם ציפס... ואת רעיון האיש שמסתובב איתך בקניות וסוחב הכל - שגם ישלם!!! מה יש?!?! זהו - נראה לי שאנחנו מסודרות...

fila

New member
אולי.....

נתחיל לעבוד רק 4 ימים בשבוע כשאסור בשום פנים ואופן להגיע למשרד לפני 10 בבוקר ואסור להשאר אחרי 14:00 (מנוחת צהריים לא?)

דפי26

New member
פילה את מצטרפת כגאון רביעי...

וגלגלגלגלית יש לי רעיון יותר טוב: לא חסה בטעם סטייק אלא:תוכלי סטייק,ציפס, ועוגת שוקולד ואח"כ יהיו מים מיוחדים שתשתי וכל הקלוריות ינוטרלו ורק הויטמינים והמינרליים ושאר הדברים החיוניים ישארו.איך אני בשבילך?

וואו! ענק!!! רק שאפשר

במקום מים שזה יהיה מיץ תפוזים? אני נורא אוהבת... דפי! אין כמוך על ההברקה!!!
ופילה! ברוכה הבאה למועדון הגאונות הדגולות!

*מור

New member
../images/Emo80.gifאז אם כבר מיץ תפוזים, אפשר

לשווק את ה"שורפי קלוריות, שומנים,וכו´" בכמה טעמים, תפוזים, לימונדה, לימונענע, אשכוליות. חוץ מזה לפי הכמות שהיא תשתה ככה יקבע הכמות שתישרף

danonit

New member
אתן חושבות בקטן! ../images/Emo11.gif

אני בעד שכשנלך לעבודה אז בעצם ירד לנו כסף מהחשבון בנק ואילו על כל דבר שאנחנו קונות יכנס לנו השווי שלו לחשבון! וכנ"ל באוכל, הדברים הטעימים יגרמו לנו לרזות ואילו הקלוריות של הסלרי יעלו ל-1000 ל-100 גרם!!!

קטונתי..... דנונית את ../images/Emo132.gif../images/Emo47.gif

(גאונה מלכה!!!) אני מיד יוצאת לקניות... והרבה... ודברים כבדים... אחר כך אבדוק את חשבון הבנק ואספר לך אם הוא תפח...

*מור

New member
../images/Emo8.gifאת לא תפסיקי? אני בטח יחבר

לי את זה באינפוזיה ואסתובב עם הסטנד שלה.

Hadar p

New member
אני חושבת שיותר עדיף שיהיה אוכל

ללא ערך קלורי בכלל! ז"א כל מה שנאכל יהיה טעים טעים, מזין אבל לא משמין בכלל! פסטות, מאפים, מטוגנים, הכל הכל הכל!

למעלה