יש לי רעיון ויש לי רעיון.....

katykr

New member
יש לי רעיון ויש לי רעיון......./images/Emo140.gif

בעקבות השירשור (הקצר) שהתחלתי לגבי חברות איפור שוות שלא מביאים לארץ... אולי תמליצו על שמות של חברות איפור טובות שנתקלתן בהן בהיותכן בחו"ל (במיוחד בארצות כמו ארה"ב, צרפת, אנגליה...כי לשם נוסעים הרבה)...?? זה נשמע לי רעיון טוב כי החופש מתקרב ואיתו הנסיעות לחו"ל.... אז זה נחמד, לא? אני רוצה גם להגיד שפעם קראתי בעיתון אנגלי (SUGAR) שיש צבע לשיער שנשטף אחרי שטיפה אחת וזה נשמע ממש נחמד והוא נקרא hint of a tint מישהו אי פעם נתקל בו בארץ או בחו"ל? מישהו מכיר דברים בארץ שהם על אותו בסיס (כלומר, לשימוש חד פעמי)? בכל אופן אני ממליצה על החברה bourjois שאפשר להשיג אותה בצרפת ובבלגיה בטוח.... לא בטוחה לגבי ארצות אחרות!! המלצות בנות?

MaYo0sH

New member
האממ...

אני לא זוכרת שמות של חברות..אבל אני יכולה לשאול חברה שלי מלונדון על חברות שמה. אל תסמכי כל כך על הצבע הזה- אחותי פעם ניסתה משהו דומה וזה ממש לא ניתפס לה בשיער..!!

legally blonde

New member
תלוי בטעם שלך

אם את עדינה אז COVER GIRL יהיו נהדרים (לדעתי הם לא מספיק אינטנסיביים בצבעים). אם את חולה על דברים מיוחדים כמו איילינר סגול עם נצנצים וכדומה אז לכי על URBAN DECAY שאני פשוט מצפה שאיזה גאון ייבא אותם לפה. המוצרים לא רק יפים אלא גם איכותיים ועמידים - אנם לא זולים אבל לא בשמיים. יש עוד חברה משוגעת ממש שמייצרת צלליות נוצצות מדהימות ומסקרה עם נצינצים (יש לי!!!!) החברה נקראתת HARD CANDY. ואת צודקת BOUJROUS נהדרים ולא כ"כ יקרים ויש להם איי גלוס (כמו ליפ גלוס אבל לעין) מדהים. ולידיעתכן - אם אתן בחו"ל כדאי גם לבדוק חברות כמו רבלון ופופה שפשוט לא מביאות מלא מוצרים לפה (רבלון מייצרת כבר שנתיים מייק טפ מדהים ולא מביאה לפה - איזה קיפוח!!!)

הכל בגלל

המקצוע. משום שאני מאפרת מקצועית אז יש לי בעיה. לא מכירה כל כך חברות רבות. אני משתמשת ב"מק" "בועז שטיין" "אטליה" "גיורא שביט" לפני כן התמשתי בעפרונות של קסטרו ( שווים בהחלט) ומסקרה של לנקום. זהו בערך.

למעלה