יש לי רעיון חדש

נועם ר

New member
יש לי רעיון חדש

אני הולכת להתנדב בגן לחיות בר באבו-כביר. מה דעתכם? אגב, אם הגן לא יקבל תמיכה הוא יסגר. יש עצומה לחתום עליה. אם משהו מזדמן לשם, תיכנסו לחתום. הם היחידים שעוזרים לחיות בר המסכנות- זה נורא חשוב!

K A R I N

New member
כמה שאלות בקשר לעניין

איפה זה אבו כביר (סליחה על הבורות)? אם נתנדב שם זה יציל את הגן מסגירה? אם כן אז אני שם, יש קצת פרטים????

morality

New member
פרטים על הגן הזואולוגי../images/Emo118.gif

הגן נמצא בדרום ת"א, בסוף רח´ הרצל (סמוך לצב"ח ת"א ולמכון הפתולוגי) בשטח ביה"ס לטבע וסביבה. בית החולים הוא בתוך שטח הגן. למיטב ידיעתי הוא בבעלות משותפת של עיריית ת"א-יפו ושל החברה להגנת הטבע, אך הוא מנוהל ומתופעל ע"י החברה להגנת הטבע. צר לי לאכזב אתכן, אך לא נראה לי שמתנדבים יפתרו את בעיית התקציב של הגן. מתנדבים יש להם שם כל הזמן, חלקם מתכנית הלימודים של ביה"ס לטבע (מכיתות ו´ ומעלה) וחלקם מתנדבים של החברה להגנת הטבע. בגן ישנם מעט עובדים בשכר. כישלון הגן הוא כישלון ניהולו וגיוס התרומות עבורו. מישהו בחברה להגנת הטבע פישל כאן ואת המחיר ישלמו בעלי-החיים.

נועם ר

New member
הי וסליחה

שלא עניתי הרבה זמן. הגן הזאולוגי הוא גן לחיות בר (לא רק) שנועד להציל בע´´ח מפגיעות, מהכחדה ומבעיות המונעות התרבות. המקום די מוזנח ומאוד קשה להם. הוא נמצא בתל-אביב. הם מאוד עוזרו לי עם הקיפודים. את רוצה שנפנה אלים ביחד? אגב, אם מותר לשאול- בת כמה את? נועם

למעלה