יש לי רעיון לבלוגיה

יש לי רעיון לבלוגיה

חשבתי על זה שלכל בלוגר יש איזה בלוגר אחד לפחות שהוא בטוח באלף אחוז שהוא מכיר אותו מכל הכיוונים - מלמעלה ומלמטה ומהפוך ומישר. כלומר, רק בגלל שהוא קורא אותו קבוע ומזדהה. וגם חשבתי שכל הזמן רשומות עסוקות או במי שכותב אותן או בעולם בכלל. ואז בא לי רעיון - לעשות תרגיל כזה (או יום) שכל בלוגר בוחר בלוגר אחר וכותב רשומה עליו. כלומר, לא פרגונים מלקקים סתם אלא ברצינות איך הוא מתאר לעצמו את הבן אדם הזה. זה יכול להיות גם תרגיל טוב בכתיבה, לאנשים שממילא אוהבים לכתוב. אפשר אולי לבחור צד מסוים, אחר, שנראה לבלוגר הבוחר, שהבלוגר הנבחר מסתיר אותו בדרך כלל בכתיבה. כלומר, לא לכתוב על מישהי שכל היום עסוקה נגיד בחיי האהבה הלא מוצלחים שלה, שהיא מתקשה בחיי האהבה. זה לא חכמה. החכמה למצוא צד אחר. לחשוף את מה שלא גלוי. אפשר לעשות תחרות אבל זאת בעיה, כי הבלוגר שכתבו עליו לא בהכרח יסכים להגיד עד כמה זה קרוב או לא לאמת, ויכול גם לשקר. טוב, אולי כדאי לפתח את הרעיון הזה עוד קצת. זה בכלל המקום המתאים להודעות מהסוג הזה?

suki da yo

New member
אני חושבת שזה מסוג הדברים

שיכולים לעבוד הכי טוב כשרביט- את תעתבי רשומה על מישהו אחר (ברשות, כמובן), ותעבירי לו ככה את השרביט, והוא יעשה את אותו הדבר. רק שאני באמת לא בטוחה שזה יעבוד.... אני נוטה חשוב שאי אפשר להכיר אף אחד באמת רק מלקרוא את הבלוג שלו ובלי להכיר במציאות. אבל כבר קרו מקרים שטעיתי
בכל מקרה, זה לא נראה לי משהו שמתאים לתחרות, אבל אם תתחילי את זה וזה יעבוד, זה מסוג שדברים שנוטים להתפשט מהר...

למעלה