יש לי רעיון לגבי הגמד והענק:

יש לי רעיון לגבי הגמד והענק:../images/Emo42.gif

כל אחד ממלא את השאלון הבא: מי הסוס האהוב עליך: מי הסוס השנוא עליך: איזה סוג סוסים את/ה הכי אוהב/ת: אוהב/ת פונים או לא?: סרטים עם סוסים אהובים: שקיעה או זריחה? מאכל אהוב: מדריך אהוב: סוג רכיבה: כמה זמן רוכב: סוג תחרותש את/ה מתחרה/ת: אוהב את זה או לא? סוסים לבנים או שחורים? סוסים חומים או פלמינואים?

וגם:../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

חיה מועדפת חוץ מסוס: פורומים שאתה משתתף בהם: להקה אהובה: שיר אהוב: לישון או לקום: לאכול או לשתות: גלידה או שוקולד: נ.ב לכל אוהבי היהודים יש עכשיו בערוץ 10 את ההופעה שלהם...

אבל ככה אפשר לנחש בגלל החווה

אבל זה נחמד לדעת שאני לא היחידה שנמצאת בפורום ובאינטרנט בכלל בשעות כאלו

לא נכון!!!

אז אל תענו על השאלות של הסוס אהוב והכל תענו רק על שאלות שאתם חושבים שלא יזהו אותכם אליהם.

עונה..

מי הסוס האהוב עליך: ידעו מי אני... מי הסוס השנוא עליך: מממ... אין כזה דבר! איזה סוג סוסים את/ה הכי אוהב/ת: ידעו.. אוהב/ת פונים או לא?: לא שונאת... סרטים עם סוסים אהובים: ממממ... לא ידוע.. שקיעה או זריחה? שקיעה מאכל אהוב: מממ... שניצל מדריך אהוב: ידעו מי אני.. סוג רכיבה: אינגליש כמה זמן רוכב: ידעו... סוג תחרותש את/ה מתחרה/ת: מה? אוהב את זה או לא? את מה? סוסים לבנים או שחורים? שניהם! סוסים חומים או פלמינואים? שניהם... חיה מועדפת חוץ מסוס: כלב.. פורומים שאתה משתתף בהם: ידעו... להקה אהובה: blue שיר אהוב: ידעו לישון או לקום: לישון לאכול או לשתות: כלום גלידה או שוקולד: שוקולד! מקווה שיעזור...

למעלה