יש לי רעיון להעיר פה...אבל תלוי בכם

iRoNBaLLz

New member
יש לי רעיון להעיר פה...אבל תלוי בכם

אפשר שכל אחד יכתוב פה משהו כמו 3 שירים שהוא אוהב ושיגיד למה אותם הוא אוהב ואיך הוא מתחבר אלייהם

kiticat

New member
טוב...

אז ככה.. אני חולה על מיי דצמבר כי הוא פשוט מקסים ונוגה... אני מתה על קרולינג בגלל שמה לעשות.... לכולנו המחשבות הרעות זוחלות בפנים.... ואני מכורה לברייקינג אי הביט- כי יש לו משמעות אדירה מבחינתי. לשבור הרגל כי... כי אותו הרגל לא חיובי......

Cupid In Hell

New member
../images/Emo58.gif שירים טובים

גם אני אוהב ת'שירים האלה הם באמת עם משמעות חזקה מיי דיסמבר ברמיקס יצא נחמד

kiticat

New member
אני דווקא

לא סבלתי את הרמיקס של מיי דצמבר.. אחד מהרימקסים הבודדים שעשו מהם איכסה. חלק מהיופי של מי דצמבר הוא המלודיה היפיפיה שלו...

spiralll

New member
אמממ

מיי דסמבר היה אחד השירים הכי פחות אהובים עליי מכל השירים של לינקין..אני לא יודעת הוא פשוט נורא שונה יחסית לשאר השירים ויש לו מקצב מוזר שלא הצלחתי להתחבר אליו....אני מאוד אוהבת את אין דה אנד בגלל שאפילו אם אני שומעת אותו כל שנה שנתיים (סתם בשביל הדוגמא כן?) אז אפשר להתחבר אליו כי המצבים שלנו משתנים והשיר נותן לי הרגשה שהוא גם משנה יחד איתי :) אני גם ממש ממש אוהבת את נומב ואת פיינט בגלל שהם שירים מעוליםםם אלה השירים שהכי הכי מדברים אליי...ולא משנה באיזו מצב רוח אני הם תמיד אבל תמיד עוזרים לי לצאת הדיכי...(אני ילדה די דיכאונית:() וזהו...בקיצור: לינקין פארק רולז!!!!

olly v

New member
עכשיו אני

אני ממש אוהבת את from the inside כי המנגינה ממש יפה ונמשכת גם מעבר לשיר. easier to run הוא גם אחד השירים האהובים עליי , כי בעצם תמיד קל יותר לברוח... ויש לו משמעות אדירה . ומהאלבום הקודם אני אוהבת את forgotten בגלל המקצב המדליק ואני גם זוכרת את כל הטקסט שלו בעל פה...

למעלה