יש לי רעיון לכבוד סיום הסדרה

יש לי רעיון לכבוד סיום הסדרה

בואו נריץ את כל הקלישאות שהיו בהמהלך העונות הקלישאה הכי גדולה: איך זה שתמיד, אבל תמיד, לאורך כל העונות אף פעם אין להם זמן לגזוז את הכבשים לאורך כמה ימים וזה תמיד נמרח על פני לילה לבן.

אווו אהבתי את הרעיון

לדעתי הקילשאה הכי גדולה היאכל מי שמגיע לדרטבס פשוט מתאהב במקום ונשאר בו לא משנה כמה הוא אנטי אליו מההתחלה(ע"ע גרייס\רייגן).

MissPop

New member
לדעתי

טס וניק - כל פעם שרצו להיות ביחד משהו היווה מכשול ומרחו עד החתנוה 5 עונות............

yafash7

New member
זכורות לי מספר סצינות בלתי נשכחות

מכל הפעמים שגזזו את כבשים קלייר, בקי, ג'ודי, מאט, ריילי, אלכס, קייט וסטיבי שלא נתנה להם לנשום. בעיני דרוברס זה כמו מקום מקלט, מגיעים אליו אנשים עם מטען כבד ולאט לאט עם הרבה אהבה, תמיכה ועבודה קשה נקשרים למקום כמו במקרה של בקי, סטיבי, טיילור,מוירה שלא לדבר על המקלאודיות שזה בעצם האדמה של אבותיהן.

shanistern

New member
מיתוס

כולן שם יולדות בחוץ, בלי אפידורל וכמעט בלי עזרה, אבל ברגע האחרון עוזרים להן (בד"כ מוירה)

עוד כמה שחשבתי עליהם

1. דרוברס ראן בחובות. 2. תמיד נלחמים להשיג הכל. אף פעם לא נכשלים, ותמיד מצליחים

yafash7

New member
עוד

מענין שכל השחקנים והשחקניות רזות, ינאות , רצוי בלונדיניות. אין אף אחת או אחד שהם שמנים רק השחקנים האורחים שמופיעים לשניה או שהם כדמויות שליליות ושוליות כמו בט מרטין.

פנקיק

New member
עוד משהו

כול הזמן זו חווה ואחווה נשית , אבל תמיד הבנים באים להציל ולעזור להן..

moria007

New member
תמיד משהו למשתבש בחתונות!

1. ג'ודי ואלברטו (ככה קראו לו? פתאום יש לי ספק קל...) - שבסוף לא התחתנו אומנם, אבל היתה הפסקת חשמל וקלייר גיהצה לג'ודי את השיער במקום פן...
2. עד שסוף סוף ניק וטס מתחתנים - ברגע האחרון החתונה עוברת לקילארני בגלל נמלות אש... 3. והיה גם משהו עם החתונה של אלכס וסטיבי אבל אני לא זוכרת, כבר לא כל כך ראיתי אז....

כמובן, את צודקת

1. כן קראו לו אלברטו 2. בחתונה של אלכס וסטיבי, אלכס היה בבית הסוהר

למעלה