יש לי רעיון למי שיש סורק או מצלמה

יש לי רעיון למי שיש סורק או מצלמה

במחשב אז שיצייר תמונות של התאומות או קריקטורות ואז יהיה לנו תמונות נדירות שאנחנו הכנו או שאפשר לעשות תחרות של מי הציור הכי יפה והכי מזהים שזה הם אני יודעת שאי אפשר לצייר אותם אבל לפחות לנסות זהה יהיה גם מצחיק תגובות בבקשה

נו למה אתם לא עונים לי אמרתי שלכל

מי שיש סורק או מצלמה טיגיטלית אז שייצייר את התאומות וישלך לפה ותיהיה תחרות וגם יהיה מצחיק מאד וגם מי שייזכה בתמונה הכי יפה שלהם והכי דומה להם אז יזכה בפרס הפרס הוא 6 תמונות נדירות מאד של התאומות וחלק אף אחד לא ראה אני יודעת שזה קשה לצייר אותם אבל זה שווה וכייף וגם יהיה מצחיק אז בבקשה יש לי דוגמא אבל של אוסטין פאוורס רק שתיראו שאפשר לצייר אותם אפילו שצייר מפורסם צייר את זה אבל עדיין נו בבקשה תגובות

מריה12

New member
וואלה רעיון יפה!!!

אחלה רעיון!! אבל אין לי סורק, ולא מצלמה.. אז אני לא יוכלה להכין..

וואו לרואה כפול את ממש קישרונית

ולמריה12 את יכולה להישתמש בסורק של חברה או משהו כזה נגיד גם לי איןאבל לשכן שלי יש מצלמה טיגיטלית אז אני יכולה להישתמש בא וכדי לכולם תמשיכו כי יש פרסים שווים מאד 6 תמונות מאד נדירות ומיתוכם יש כמה תמונות שאף אחד לא ראה בחיים לפחות לא מהפורום ותאמינו לי אני יודעת אז יאאלה התחרות התחילה

לראוה כפול זה יפה מאד רק חבל שזה בל

י צבע לא חשוב אבל לכולם אים רואה כפול הצליחה אז גם אתם יכולים וכדי מאד כי אם אף אחד לא ישתתף אז ה-6 תמונות נדירות מאד שביינייהם יש גם תמונות שאף אחד מהפורום לא ראה ותאמינו לי אני יודעת אז רואה כפול תקבל את הפרס של התמונות האלה אז כדאי לכם תיצתרפו כמה שיותר מהר טוב?

motib4

New member
אריאלה! זה יפה מאוד../images/Emo70.gif

באמת!

מרי kate

New member
אני מציירת בצייר על תמונות

תוחם לעיניים ולשפתיים, צמידים וטבעות. אפשר לשרשר את זה לפה

זה קשור לתחרות אם כן אז ברור זה

לא משנה איך מציירים אותם אפילו בבובות האלה שלכולם יהיה רעיון שונה ואפשר זה נחשב לתחרות

Alexis14

New member
כישרון כן, אבל תלוי במה

זה לקוח מתוך האתר trenchcoat twins אפילו כתוב על זה קרדיט!

gsh10

New member
לענבר בדחיפות!!!!!

את לא ציירת את זה ראיתי את זה בהרבה אתרים וגם יש לך כתובת על התמונה סורי...

T N T girl

New member
לאלקסיס ועדי ... עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

שאתן צודקות !!! באמת יש כתובת על הציור ...

למעלה