יש לי רעיון למפגש פורום

צוחה

New member
יש לי רעיון למפגש פורום

אפשר לשכנע בתי קולנוע לעשות הקרנה מיוחדת לפורום שלנו (ראיתי כבר חנויות שנותנות הנחות לחברי פורום מסויים) אז אני אומר לשכנע את הסנימטק או את רב-חן לעשות הקרנה חד פעמית לכל חברי הפורום של המאטריקס ! אין כמו מפגש פורום ראשון עם הסרט מאטריקס על מסך 1000 אינץ´ (אולי קצת פחות) וסראונד מדהים, כיסאות נוחים... נו ? מה אתם אומרים ?

TomerZimmermann

New member
רעיון יפה

יש לו כמה יתרונות וכמה חסרונות היתרונות ברורים מאליו -מסך ענק!!!! החסרונות הם שזה יעלה כסף ושזה בטח יהיה בת"א ולא בבית שלי ואז יהיה לי יותר קשה להגיע לשם. בכל אופן, זה יכול להיות מגניב, השאלה כמה זה יעלה... ------------------------------------- יכולת לשרשר לשיחה על הפגישה בבית שלי... חוצפה!

צוחה

New member
redstorm

אתה גר בת"א אני מניח נכון ? אני מוכן ללכת לסנימטק יחד עם עוד כמה אנשים ולארגן את זה אני גם די בטוח שנוכל אולי לארגן איזו הנחה קבוצתית ואלי גם להזמין את החבר´ה מפורום סרטים (65) אז מי מוכן לבוא איתי ???

IC4

New member
וגם את החברה מפורום שמבאלה (לשעבר)

ואני אבוא לתל אביב בשביל זה :) אגב נוכל לעשות כזה "הייפ" :) כולם לבושים כמו מאטריקסיזם (למרות שגם ככה היינו מתלבשים די שחור) חזיר בר יעשה ניתוח לשינוי פיגמנטים ויהיה מורפיוס HI, i wanna be DE-michaelJacksonned שרולי את מספיק יפה TO PULL OUT A TRINITY :) ?

צוחה

New member
אני אקריב את עצמי למען המטרה

ואהיה NEO וagent smith בתפקיד כפול (אני מסוגל לזה) IC4 יכול להיות cypher אבל ברצינות עכשיו מי בא איתי לסדר שם את העניינים ? וצריך שיבואו איזה כמה כדי שנראה רציניים.....

צוחה

New member
הנה תנאי הקבלה !

כדי להכנס לאולם חייבים לבוא עם בגדים שחורים ! או לפחות מכנס שחור או חולצה שחורה אחד מהם.....

mokagino

New member
איזו מסיבה

אז ככה, בית הקולנוע היחיד שיקבל אותנו בזרועות פתוחות יהיה רב אור באור יהודה כי הוא בכל מקרה רגיל לקבל עד עשרים צופים. מטריקס לא יופיע בבית הקולנוע כי יצטרכו לקנות זכויות יוצרים מחדש ואין אפשרות לקנות הקרנה אחת. וחוץ מזה אני כבר רואה את כולם מופיעים לסרט, מי אתה מי אתה ומי את ומי אני כל אחד תופס לו שורה, נגמר הסרט - יאללה נתראה ב.... פירסומות... שלום שלום וכל אחד נעלם לו ליקום שלו, לעולם הקטן והמסוגר. אם כבר מקום מפגש אז רק מועדון, משכירים אולם עם מקרן ומסך, אין היום אולם שלא מכבד את עצמו ומציב משהו מעין זה בכדי לאפשר הקרנות פסיכודליות. ועל מסך זה מקרינים את מטריקס היישר מהדיוידי הישן והטוב שגם אחרי 100 פעמים, הוא יעבוד כמו חדש. גם מסיבה, גם ריקודים, גם סרט וגם מפגש חברתי שבו אפשר לדבר ולצחוק ומדי פעם לחזור למקורות (מטריקס). וווואאאוווו זה היה ארוך - סורי

חזיר בר

New member
לאור יהודה אני מתקרב מרצון חופשי

סליחה. אבל לשכור איזה מקום קטן שבו הפרש להקרין את מטריקס זה לא רעיון רע,לשלב את זה עם פורום סרטים זה רעיון אפילו עוד יותר טוב,בקיצור.. שמישהו יקח שליטה ויעשה את זה הוא שזה יפול כמו הרעיון שפעם היה בפורום סרטים לעשות מפגש פורום.

צוחה

New member
תראה.......

מצד אחד הסנימטק דווקא יכול כן להסכים..... אם לא אז אפשר למצוא איזה מישהו באיזור ת"א שיש לו מספיק מקום לאיזה 30 איש, אני אביא את ה DVD שלי (הסרט, לא המכשיר כמובן...), כל אחד יביא איזה 20 -30 שקל, נקנה שתייה פיצות וסמים ונעשה מסיבה קטנה, לי אין שום בעיה עם זה אבל ריקודים ???..... על מה לעזאזל חשבת
??

TomerZimmermann

New member
אז יאללה

שמישהו יארגן משהו... זה יהיה מגניב לאללה... עכשיו אני אלך לפינה ואבכה על כך שכולם מעדיפים להפגש במועדון\בית-קולנוע ולא בבית שלי
.... סתם, האמת אני אלך לבכות על הכסף שאני אצטרך לבזבז על הנסיעה לת"א

IC4

New member
מאנייייי לא נורא תומר. יהיה כיף ../images/Emo98.gif

RedStorm

New member
כול אנשי הנט באמת רוצים מפגש

פיזי....:) אז באמת בו נארגן?? לא הבנתי את הרעיון של מועדון איזה מועדון יש שאפשר לראות בו סרטים...??? אבל אם יש נשמע נחמד..

IC4

New member
מפגש פיזי נשמע כמו אורגית מאטריקס

כי אתה אומר מפגש וז רק אחרי שפותחים את ההודעה רואים את המילה פיזי עם חיוך זדוני לידה יש מועדון בשם "הנמלה" שאנשים כמו תומר ואייסי הולכים אליו מדי פעם ויש שם שלושה חדרים של מוזיקה ועוד חדר אחד שהוא סינמה אז חשבתי שאולי נקרין שם את הסרט ומקסימום יצטרפו עוד כמה שיכורים אקראיים למפגש פורום שלנו

RedStorm

New member
נשמע טוב.....

יש אנשים שמרצים על פילוסופית המאטריקס אבל מי רוצה לשמוע מרצה מדבר ............................................ על המאטריקס שלנו (אולי?)

TomerZimmermann

New member
המממ...

דווקא יכול להיות מעניין הרצאה אבל בכל זאת לא נראה לי מתאים למפגש. בכלופן, יש בעיה קטנה עם הנמלה וזה שהמועדון הוא ל18+ אז יכול להיות בעיה לחברים היותר צעירים של הפורום (אני!!!!!) להכנס. בעיה נוספת עם הרעיון של מועדון הוא: לאיפה כולם ילכו אחרי? זה קצת בעייתי לחזור הבייתה (לת"א או לכל מקום אחר) באמצע הלילה... וכמובן אל תשכח שהחדר לא ממש אטום לרעש מבחוץ ואז יהיה אולי קשה לשמוע את הסרט והכי חשוב, לאיפה ילכו כל אלה שרוצים להתחרמן? הרי החדר הזה מתפקד כחדר חירמונים
(אופס, חזרנו לאורגית מאטריקס)

IC4

New member
אם הם שיכורים זה לטובתנו דווקא

לבנים נגיד - מצטערים שכרנו את החדר ונסובב אותם חזרה למוזיקה את הבנות נשאיר אצלנו
כמו שחברי הטוב אומר TO DENY OUR OWN IMPULSES IS TO DENY THE VERY THING THAT MAKES US HUMAN או משהו כזה MOUSE שולט :) VIRTUAL PIMP HARD AT WORK LOL

למעלה