יש לי רעיון למשחק/דיון חדש

יש לי רעיון למשחק/דיון חדש

אבל אני זקוקה לעזרתכם/השתתפותכם בהכנתו. דהיינו, מישהו כאן העלה את הרעיון לתת לכל שני אלבומים של הפלויד להתחרות זב"ז. אלא שמשחק "האלבום האחרון" עשה בעצם כבר את זה. אבל מה דעתכם על השוואת אלבומים של הפלויד לאלבומים של אמנים אחרים? וכאן, נכנסים אתם: שלחו לי - במסר בלבד - רעיונות להשוואות כאלו. לדוגמא: meddle מול אלבום Y של אמן אחר. נסו להיות מקוריים בבחירותיכם; גבו אותן בניתוח. אני אדאג לסדר את המשחק כך שהצעותיכן תעלינה לפי הסדר, כך שכל הצעה תקבל את תשומת הלב המירבית ויתקיים בה דיון. כמובן, הניתוחים של המציעים יקבלו עדיפות בכל אחד מהסיבובים. מה דעתכם? אם נראה לכם, כאמור שילחו את הצעותיכם אלי במסר - לא מעל גבי הפורום, על מנת שלא לקלקל את אלמנט ההפתעה.

RoieL

New member
שתי היצירות הפסיכודליות הגדולות

פייפר מול פפר

RoieL

New member
אויש, פספסתי את השורה האחרונה.

ציף תמחקי, יש לי עוד רעיון, תעיפי מבט במסרים

Anuerysm

New member
בטח כבר ניסו את פייפר מול פפר

אבל אני חושב שפייפר יכול להתחרות ביצירות פסיכודליות אחרות.. אולי משהו של הקינקס?

CrazySheep1

New member
וואי וואי זאת השאלה הראשונה שאני

קורא ולא נראה לי שאפשר לעלות שאלה קשה מזאת. אני שובר את הראש.. המוזיקה אומרת פפר, הרגש אומר פייפר.

rozgil

New member
גילוי מאוחר: היטלר צולם לסרג'נט פפר

גילוי מאוחר: היטלר צולם לסרג'נט פפר באיחור אופנתי של 40 שנה התגלה שתמונתו של היטלר לא הושמטה מעטיפת אלבום המופת של הביטלס "סרג'נט פפר". רק בזכותו של רינגו סטאר נחסכה הבושה מאת: עומר כרמון/ מערכת msn היטלר היה שם ולא ידענו. 40 שנה לאחר יציאתו של אלבום המופת של הביטלס, "להקת מועדון הלבבות הבודדים של סרג'נט פפר", מתברר שדמותו של הצורר הנאצי אדולף היטלר לא הושמטה מצילומי עטיפת התקליט כפי שסברו כולם עד כה. להמשך הכתבה : http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/News/200702/20070208174221.htm

היטלר לא מופיע על העטיפה

תפסיקו לדבר שטויות... מה שכן, יש בובות קרטון שלו באולפן שהתמונה צולמה, שאת זה אפשר לראות בעטיפה הפנימית של הדיסק של סרג'נט פפר...

oneman2

New member
השאלה המטרידה היא

למה ג'ון רצה לשים את התמונה של היטלר?

הקונספט של העטיפה זה

אנשים שביטלס רצו שיגיעו להופעה שלהם... אז לא מפתיע, שלנון היהיר רצה גם שהיטלר יגיע למופע (מה אתה מצפה מאדם שכשנה לפני צאת האלבום אמר שהביטלס יותר מפורסמים מישו????)

ודרך אגב, זאת ידיעה שקרית

השנה, יש יום הולדת עגול של 40 שנה לאלבום סרג'נט פפר, והחברת תקליטים של הביטלס מתכננת להוציא לכבוד הארוע מהדורה חגגית בסארונד (משהו בסגנון הדארק סייד אנניברסרי)... ידיעה כזאת יצאה בשביל לעורר יחצי ציבור בשביל המהדורה החדשה( כל פרסום הוא פרסום טוב....מכירים?)

מורנא007

New member
רעיון נחמד

בתנאי שחלק ניכר מחברי הפורום יכירו את שני האלבומים שיתחרו. נראה לי מראש שרוב המתחרים (שאינם פינק פלויד) יהיו מבריטניה.

למה, בעצם?

אנחנו לא מחפשים דווקא אלבומים "דומים". כל שני אלבומים ניתן להשוות - לבחון מה דומה ומה שונה ביניהם (כשאלמנט ה"תחרות" הוא רק ערך מוסף, לשם יצירת עניין). ביקשתי במיוחד להיות יצירתיים בבחירת האלבומים להשוואה, על מנת שלא נגיע למצב של מיחזור דיונים קודמים, עם כל החשודים הרגילים; זהו איננו משחק של "מי הכי דומה לפינק פלויד".

melancholy man

New member
לא יודע אם זה מתאים לתחרות

אבל מעניין להשוות בין אלבומי הסולו של סיד ל oar של Skip Spence, בעיקר בגלל המצב הנפשי של שניהם בזמן הוצאת האלבום וגם בגלל המיתולגיה סביב הדמיות וכמובן המקום שלהם בסצנה הפסיכדלית (בארט באנגליה וספנס בקליפורניה).

מורנא007

New member
השאלה היא

מי מכיר אותם ברמה של השוואות בין האומנים? זה יהיה מעניין, אבל במקרה הזה לא אוכל לתרום לדיון בגלל חוסר מידע.

בין היתר, מטרת משחק כזה

היא לגרום לכם להתעניין בדברים שאולי אינם מוכרים לכם. לא חייבים להשתתף בכל דיון.

RoieL

New member
תמיד עניין אותי להשוות את

הפלויד לקווין ולזפלין

למעלה