יש לי רעיון למשחק!!

l a d y b i r d

New member
יש לי רעיון למשחק!! ../images/Emo60.gif

משהו שגנבתי מפורום ערוץ 24 |פרסומת| טוב... כל אחד יכול להגיד איזה שיר של מוניקה הוא היה רוצה להפיק לקליפ. ואם יש רעיון אפשר גם לתאר איך הוא רוצה שהקליפ יראה. אם זה לא טוב - בבקשה לא לסקול וחן- אתה מוזמן למחוק אם אסור.

Just Adi

New member
לא מתבייש באהבה שלי../images/Emo80.gif

לא מתבייש באהבה שלי כל פעם שיראו את אחד מחברי הלהקה הולך לבד ברחוב... עם ראש מושפל וידיים בכיסים... ושהרחוב יהיה בעצם מעין כיכר גדולה... מממ יעני בסיבוב :)

DrKasperrrr

New member
לא לא ! ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני פשוט חושב בדיוק כמוך.. כמה לא מקורי..

La Gamba

New member
מה שמזכיר לי רעיון שהיה לי

על סרט עם עשרות עלילות קצרות של כמה דקות, והעלילה קופצת ע"י כך שהגיבור הראשי של העלילה הקצרה הזו, פוגש לשנייה את הגיבור של העלילה הבאה, אם הם סתם רואים אחד את השני הולכים בכיוון מנוגד, או שהם עומדים באותו תור, או שאחד חוצה את הכביש והשני צופר לו למהר, כך שכאשר המצלמה נשארת לשנייה על בנאדם אחד, כביכול זניח, היא נדבקת אליו ומגוולתת את סיפורו. -חוץ מזה, כל אחד מהסיפורים האלה מבוססים על אחד משירי מוניקה, כך שהפסקול הוא כולו שירי מוניקה. קצת far fetched אבל לא נורא.

Fairies Hunter

New member
ופרפר!

חשבתי על מילי בינתיים.. זה כמו "יאללה ביי" של מה שמו. פשוט יראו סצינות מתוך החיים שלה בבית וכול מיני תמונות סטילס.. ובסוף יראו מישהו קורא מכתב בהילוך מהיר כזה ואז את הבית של מילי וסכין עם דם בכיור. זה יהיה מרגש! ובעיקרון אני נורא אוהבת שהקליפ מקושר לשיר.. אז במסך זהב יראו חיים של מישהו בהילוך מהיר.. אוטו, בית, מיטה, עבודה. ובסוף הקליפ יראו כמה שניות שלו יושב בסלון או משהו ופשוט בוכה. מספיק בן אדם ופרפר הם קליפים שצריך חשיבה עמוקה. תנו לי לישון על זה. :)

LimiMimi

New member
יאללה את באה.

יהיה קליפ פגז
אבל אני אם כבר רוצה למספיק בנאדם/פרפר.

Fairies Hunter

New member
פגזוזו!

חחחחחחחח תראי את מילי ומסך זהב שלי. מה ישראבלוג עושה לי, מה!!!!!1

למעלה