יש לי רעיון למשחק...........

Chens15

New member
יש לי רעיון למשחק...........

זה יהיה חידות כאלה כמו טריוייה מישהו נותן שאלה על הפרקים ושיש עליה תשובה ודאית ומי שעונה תשובה נכונה אז הוא ממשיך את הטריוייה בסוף השבוע מי שענה על הכי הרבה שאלות ונברר זאת ע"י רישום של מי שענה על התשובות יקבל בדואר סיפור נחמד או משהו קטן כזה........אפשר לשלוח קולאז' או סיפור וקטע שכותבים בזכות תיקים באפילה.............דברים חמודים כאלה........ מה דעתכם? ובבקשה תענו אחרת הפורום ייסגר ואנחנו לא רוצים את זה

scoutlavie

New member
אז אני אתחיל

ובמשהו די קל, רק כדי לראטת טת רמת ההערצה כאן.. איך קוראים לפרק בו מת x, ?בונוס למי שיודע את מספר העונה והפרק...

orityemini

New member
טוב, נו נשאל שאלה....

באיזה פרק מאלדר וסקאלי תיחקרו חסיד מברוקלין בשם יצחק (אייזק) לוריא? רצוי גם שם של פרק ומספר...

Chens15

New member
וואלה אין לי מושג...

אין לי מושג זה דברים קשים לאללה טוב יחסית גם לי שראיתי כולה משהו כמו 15 פרקים שאני לא זוכרת שמות וכאלה.......... אבל נחמד לראות שאנשים לקחו אותי ברצינות! זה משמח אותי....:)

CSM

New member
קדיש עונה 4

מספר פרק לא זכור לי! שאלה הבאה: איך קוראים לבן אדם שחטף את סקאלי כדי שהחייזרים יחטפו אותה במקומו?

hrgo

New member
דוואין בארי. שאלה חדשה:

כיצד קראו לכלב של סקאלי?

scoutlavie

New member
קוויקווג

ע"ש הצלצלן במובי דיק, שיש לה קטע עם הספר בגלל אבא שלה שנהג לקרוא לה מזה לפני השינה . אני אישית ניסיתי לקרוא אותו, ולוקח לו זמן עד שהוא מתחיל לענין.. קיבלה אותו בפרק "מנוחתו האחרונה של קליד ברוקמן", והוא מת בפרק "בבוץ". סחה לי על התשובה המלאה.... והשאלה שלי - כמה פרקים יש לסדרה(לא כולל הפילוט)? נ.ב. חן - בא לך לשים עוד תמונות מהפרק האחרון - התמונה עם המים ממש חמודה!

Chens15

New member
תודה

אבל אני לא ממש זוכרת פרק עם מים או משהו כזה את מתכוונת לתמונה שהם מתיזים מים אחד על השני? אני קצת חולה והזכרון שלי נדפק כי כל היום כמעט ישנתי וכשקמתי לראות x-files בסטאר וורלד זה היה בלי תרגום ולא הבנתי ואחרי זה העברתי לaxn וגם ש היה בלי תרגום!!!!!!!wired איזה בעסה זה להיות חולה.........

202 פרקים כמדומני

למרות שאינני בטוח בצדקת תשובתי אשאל גם אני שאלה: מהם שמותיהם המלאים של מאלדר, סקאלי ואחותו של מאלדר?

scoutlavie

New member
לא מדויק

אם לא סופרים את הפילוט זה 200 פרקים. ולשאלתך - פוקס ויליאם מאלדר, סמנתה אן מולדר לפי פרק אחד, וסמנתה טינה מאלדר לפי אחר, ודנה קתרין סקאלי. זה ממש קל, רוצה גם תאריכי לידה? השאלה שלי ...מה פירוש המילים "ממנטו מורי"(שזה גם הפרק האהוב עלי) נ.ב. חן - המים זה מהפרק האחרון של הסדרה. הם צילמו את זה במדבר ובגלל החום הם התיזו מים . אני מצאתי את זה נורא חמוד...

Chens15

New member
אהה...אז שמתי את שתי התמונות

היחידות שהיו לי...........פשוט זה נראה חמוד כזה אני יכולה לנסות ולדלות לך עוד אם מתחשק לך.......

orityemini

New member
זכור כי תמות! זה הפירוש...

אחד הפרקים הטובים והיפים של הסידרה. כלומר, מלטינית זכור כי אתה בן אלמוות, כל כך התאים לאווירה של הפרק. ועכשיו לשאלה שלי....מאיזה פרק הציטוט הזה? "Scully, should we be picking out China patterns or what?" -- Mulder

Chens15

New member
את אומרת את זה למי שענה ?

אז הוא לא רוצה לשאול........זכותו....

למעלה