יש לי רעיון לפטנט
אל תתנפלו זה רק רעיון תגידו מה אתם חושבים
Here goes: נכון שכל מערכת הגלגלים במטוסים אינה ממונעת והיא בעצם מותנית בתנועה של המטוס עצמו? תחשבו על זה, אם היו מוסיפים מערכת הנעה לכני הנסיעה כך שבזמן שהמטוס עושה את הדרך אל/מ המסלול הוא לא היה צריך להשתמש בעוצמת המנועים, זה לא היה עוזר לחסוך דלק בכל טיסה ולעזור להפוך את ההסעה למסלולי ההמראה לשקטה יותר? אני יודע שזה נשמע לא משמעותי אבל הרי מטוסים שורפים דלק בזמן שהם מגיעים אל/מ מסלולי ההמראה ואם יתקינו מערכת הנעה לכני הנסיעה יחסכו נגיד 20-30 דקות של פעולת מנועים בכל טיסה? תכפילו את זה במספר המטוסים של חברה ובמספר הטיסות ותראו שזה יכול לחסוך המון דלק. עוד יתרון - בנחיתה הגלגלים פוגעים במסלול וצריכים להאיץ מ0 ל250 בשניות, לכן גם נשרף גומי, יש עשן, ומרגישים את זה בד"כ. עכשיו נניח שמותקנת אותה מערכת הנעה, והטייס יכול לקבוע מתי הגלגלים יהיו מחוברים למערכת ההנעה ומתי לא (ממש כמו שבמכונית יש ניוטרל), אם הטייס יחבר את כל הגלגלים ויאיץ אותם ממש לפני הנחיתה למהירות המקסימלית ואז ינתק אותם מההנעה אז יקרה מצב שהגלגלים כבר יסתובבו במהירות מסויימת, בכל זאת יאיצו מאותה מהירות ל250 ולכן הנחיתה תהיה יותר חלקה, לא? מה דעתכם על הסטרט אפ שלי? אני רק מעלה רעיון תגידו מה שאתם חושבים אני לא הצלחתי לחשוב על בעיות במערכת בינתיים. -Ron-
אל תתנפלו זה רק רעיון תגידו מה אתם חושבים