יש לי רעיון לשם של החדשים!!!

Yoav Nukem

New member
יש לי רעיון לשם של החדשים!!!

המתנחלים המורדים

דודל

New member
כשלמדנו לדקלם על חומותייך,

ירושלים! הפקדתי שומרים! שיום יגיע ואהיה אחד מהם! שיום יגיע ואהיה אחד מהם! שיום יגיע ואהיה אחד מהם..! איזה מיקס הכנתי [
]

Charmed 4ever.

New member
בשום פנים לא המורדים. |חלב|../images/Emo54.gif

|מיוחדת| אולי אתם תהיו גב"ץ ואנחנו תותים? אני אוהבת תותים.

Charmed 4ever.

New member
אוכמניות? |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

ו... שאני אבין... גבינה צהובה אתה לא אוכל?

Charmed Gal

New member
יש עוד בעיה...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני לא סובל פירות וירקות, לא רוצה להקרא על שמם. ועוד בעיה, WTF
למה שנקרא לעצמנו על שם של פרי בלי כל קשר אלי?! ודבר אחרון, למה אנחנו בכלל צריכים שם?! אנחנו קבוצה של אנשים מפורום מכושפות, אנחנו לא צריכים שם מפגר.

bleeding rose

New member
בלאט....

סתם כי בא לי לקלל............................................................... משעמם לי........ חבר שלי אמור לבוא....................................................................

Charmed 4ever.

New member
כי שמות זה סבבי |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

וסתם נתתי מאכלים שעלו לי לראש באותו רגע... ונחמע... את יכולה להשאר אוכמניע... אה! אולי נהיה הטריקולדים?! טריקולד זו עוגה עם שלוש שכבות של שוקולדים שונים... מריר, לבן וחלב...

כן

אני אוכל את עצמי ואני גאה בזה....ולא גאה במובן כשה יא סוטים אני סטרייט....זמנית

RoyalWizard

New member
בלי לעצבן או משו

היה כזה בכלל אייקון מיוחדת? ואם כן מה הוא היה? אני פשוט לא ממש וותיק בתפוז פורומים

Charmed 4ever.

New member
חיחי... לא היה |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

פשוט איזה יום בצ'אט אני ויעלי (מג'יקל מי מפורומכושפות) השתגענו קצת ואז החלטנו שאנחנו ודניאלי (באפגירל) מיוחדות... ואז איזה יום דניאלי החליטה שצריך אייקון מיוחדת ושכל אחת מאיתנו תשים אותו בכותרות... יעלי די משתרמטת בקטע הזה אבל אנחנו סולחות לה...

Charmed Gal

New member
אני רציתי להיות...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מיוחד... אבל אתן, לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, לא תתנו לי להיות מיוחד איתכן! אתן צריכות מיוחד! זה יהיה מיוחד! דניאלי הסכימה, נראה לי היחידה. אני יודע שניצן הרעה לא הסכימה ואני לא זוכר מה עם יעלי...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifגמלי יש רעיון..

אתם תקראו לנו בשם שלנו! גאוני לא..?*צוחקת צחוק זדוני* מה השם שלנו? תצצטרכ להיות נחמדים ולשאול..

למעלה