יש לי רעיון לשעשועון טלויזיה. איך א

mediamen

New member
יש לי רעיון לשעשועון טלויזיה. איך א

שלום ראשית אני שמח שמצאתי קהילה משפטית נחמדה באינטרנט. אני מקווה שיהיה כאן מישהו שאוכל להעזר בו. יש לי שאלה שאני חייב להתקדם הלאה ולמעשה היא זו שלא נותנת לי להמשיך. יש לי רעיון לשעשועון טלויזיה, אני צריך עכשיו חברת הפקה שתפיק לי את הרעיון הזה פניתי לאחד הסילברטאים בארץ ושאלתי אותו אם הוא רוצה לעזור לי בזה. הוא ענה לי שאני ישלח לו תקציר של הרעיון וכאן שאלתי. האם אני יכול לשלוח כזה דבר האם בעצם אין כאן חשש שאולי יגנבו לי את הרעיון ואכלתי אותה מה עליי לעשות אני אודה למי שיוכל לענות לי על כך תודה מראש

בשם הקהילה, ../images/Emo51.gif על המחמאה

השאלה שהעלית לא נוגעת ישירות לפורום, אך היא עוסקת בנושא שאנו עוסקים בו לא מעט, והיא ההגנה על הקניין הרוחני. ראשית כל, הסלבריטאי שלך לא ענה לך אם הוא מוכן או לא. שנית, רעיון כשלעצמו אינו מוגן בשום זכות. כדי שתוכל הגן עליו, עליך להפכו ליצירה, קרי ליצר משהו: הרצאה, מצגת, תכנית כתובה או מודפסת, תסריט, משהו מוחשי יותר. לאחר שעשית זאת, אתה צריך לעשות שני דברים: הראשון הוא ליצור ראיה אמינה על כך שהזכויות ביצירה הן שלך ועל תאריך יצירתה. כפי שהסברתי בעבר, יש לכך דרכים, הדרך המומלצת על ידי היא להפקיד העתק מאותה יצירה בידי אדם מהימן מאד (למשל עו"ד). יש דרך נוספת לדעתי פחות בטוחה והיא לקחת עותק אחד, לשלוח אותו לעצמך בדואר רשום ולאחר שקיבלת אותו, לשמור בעצמך את המעטפה הסגורה עם חותמת הדואר. הדבר השני שאתה צריך לעשות, הוא לפני שאתה נותן העתק היצירה לכל אדם או גוף לעיון, להחתימו על הסכם שמירת סודיות והתחייבות לא לעשות כל שימוש ביצירה ללא רשותך. בהצלחה.

mediamen

New member
תודה רבה.כיף לי להצטרף לקהילה כזו

אני אשמח להיות כאן הרבה. תודה למנהל.

למעלה