יש לי רעיון לתחרות חדשה

linoosh

New member
יש לי רעיון לתחרות חדשה../images/Emo140.gif

אם אתם לא רוצים אז אפשר לבטל את התחרות אבל הרעיון הוא כזה........ שכל מי שרוצה יכין באנר לפורום שלנו בגודל דיי קטן (אבל לא יותר מדי קטן
) ואולי ככה מוטי יוכל לפרסם את הפורום שלנו באתרים שלו וככה יצטרפו או יצתרפו (אני עייפה אז כבר אני שוכחת איך לכתוב מילים) אל הפורום שלנו עוד ילדים שמעריצים את התאומות הכי מדהימות מתוקות וחמודות בעולם האולסניות זה סתם רעיון תגידו מה דעתכם ואם הוא יתקבל אז בכיף תכינו באנרים ונראה איזה באנר יבחר....................................

boli bop

New member
רעיון מאוד נחמד אבל אלקסיס אמרה

שכבר העלו את התחרות הזו אז אני חושבת שנוותר. סך הכל רעיון יפה. אם בא לך תיכנסי לגלריה ותוכלי לראות את הבאנרים.

linoosh

New member
טוב אז אם היה כבר כזאת תחרות.....

לא ידעתי!!!!! ווטאבר......

boli bop

New member
ניצול שירשור = 2 בקשות לי אליכם !!!

הבקשה הראשונה היא שתיכנסו ותוכלו לעזור לי (אם אתם קוראים את ההודעה הזו אז אתם בטח כבר פתרתם לי בעיה אחת) הבקשה השניה היא: למישהו יש את התוכנה foto impact ? פשוט כי הורדתי אותה ואין לי אפילו מושג אחד איך משתמשים בדבר הזה... תעזרו לי אנשים בבקשה... אני פשוט בלי חיים בלי התוכנה (פיינט שופ פרו נמחקה לי והיא לא מצליחה לפעול שאני מורדיה אותה.)

linoosh

New member
יש לי רעיון../images/Emo140.gif

אולי אני יוכל להביא לך את ההתקנה של פוטושופ שאת תוכנה יותר טובה מפיינט שופ פרו ואני דיי מבינה בה

למעלה