יש לי רעיון מהפכני

Weird Eyal 21

New member
יש לי רעיון מהפכני

בטח חשבו על זה לפניי אבל..... יש את משטרת החיות בלונדון למה שלא נתארגן להקים כאן בארץ משהו כזה??

Weird Eyal 21

New member
כלומר

יש משטרה שהתפקיד שלה זה לדאוג לחיות באיזור אם זה אנשים שמזניחים את הכלבים שלהם(לוקחים להם אותם והם מקבלים קנס או כלא תלוי במקרה) אם זה לעזור לחיות פצועות כמו משטרה רגילה אבל רק לבעליי חיים

shanty.G

New member
מבזק חדשות (ישנות)

יש בארץ "משטרת חיות" היא מונה קצין משטרה אחד, רפ"ק שאול מיימון, הממונה לעניין חוק צב"ח מטעם המשרד לאיכות הסביבה. להלן דברים העוסקים בנושא זה, שנלקחו מהאתר של המשרד לאיכות הסביבה: _____________________________________________________________________ אכיפת חוק צער בעלי חיים נתונה בידי משטרת ישראל ובידי הממונה על החוק, היושב בשירותים הווטרינרים במשרד החקלאות: ד"ר חגי אלמגור טל´: 9688901 - 03, פקס: 9681753 - 03 המשרד לאיכות הסביבה העמיד קצין מטה משטרה מיוחד לעניין חוק צער בעלי חיים:רפ"ק שאול מיימון טל´: 6913934 - 03, פקס: 6913894 - 03. _____________________________________________________________________ זהו המצב. לומר שנראה שבמצב הנוכחי יש סיכוי לשינוי משמעותי בעתיד הקרוב, יהיה נאיביות ראויה. אולם, איני אומרת נואש ועם לחץ פיזי מתון אולי זה ישתנה מתישהו. (רצוי בקרוב, אך בואו נהיה ריאליים). בישראל החליטו להפעיל את העם, כלומר- אותנו וליצור משטרה אזרחית שחבריה יקבלו כרטיס חבר במועדון "נאמני בעה"ח" מטעם המשרד לאיכות הסביבה. אותם חברי מועדון אמורים להפעיל סמכות ואסרטיביות כאשר הם נתקלים במקרה התעללות, לקחת פרטים מהפושעים ולהתלונן במשטרה. משטרת ישראל לוקחת "מאוד" ברצינות
את תלונות הנאמנים, ולכן עד היום הוכחה הפעילות כבלתי יעילה בעליל. המוקדן/שוטר תורן בד"כ מנפנף את המתלונן בתואנות שונות, כאשר בשורה התחתונה- לא נעשה דבר. לסיכום- הרעיון מבריק והיה נפלא אם היה נשלח אמבולנס מיוחד לכל קיפוד שנמצא תקוע בגדר בצד הכביש- אך הדרך עוד ארוכה. לפני מספר שבועות שלחתי מכתב למשרד לאיכות הסביבה, ועודני ממתינה לתשובה מהם בנוגע לפנייתי. אעדכן אתכם בהמשך אם ואיזו תשובה קיבלתי. אתם מוזמנים לכתוב להם למיילים המופיעים באתר, על הרעיונות והנכונות לעזור וסימני השאלה בנוגע לעניין המוזנח מאוד, לצערי. מקווה שהמשך השבוע יהיה טוב יותר מהמוצ"ש הקשה שאנו חווים כעת, shanty

Weird Eyal 21

New member
שלחו לי פעם

מכתב מהמשרד לאיכות הסביבה וכתבו שבזמן הקרוב אני יקבל תעודת נאמן בעליי חיים הם גם כתבו שכשיהיה קורס בחיפה הם יודיעו לי ומאז לא שמעתי מהם..זה היה לפניי כחצי שנה מוזר...... טוב לילה טוב לכם אייל

shanty.G

New member
שמעתי מאחד הנאמנים

שהוא קיבל את התעודה המיוחלת כעבור למעלה משנה אז התאזר בסבלנות...

אני חושבת שזה רעיון מעולה !!!

רק שקשה לי להאמין שעם הבעיות הבטחוניות הקשות והמורכבות שיש בארץ, ורמת המודעות הכ"כ נמוכה שיש לאנשים בנושא בעלי החיים - יהיה אפשר לקדם נושא זה. אל תשכח שבארצות מסויימות (לא במזרח התיכון, כמובן) - נושאים הקשורים לאיכות הסביבה ובעלי החיים נחשבים לנושאים יוקרתיים, וחשובים. יש ארצות בהם להיות "שר לאיכות הסביבה" - זוהי גדולה ויוקרה, ומועמדים פוליטיים רבים מעוניינים במשרה יוקרתית זו. כמובן, שבארצנו הקטנטונת - עוד לא הגענו לזה.... אבל - עוד נגיע. אני בעד רעיון זה, באופן מוחלט !!! בכלל, אני חושבת שצריך להעלות את המודעות הציבורית לבעלי החיים.

למעלה