יש לי רעיון נחמד:)

shanyz

New member
יש לי רעיון נחמד:)

סתם כזה אני לומדת פה למבחן בהיסטוריה (עדיין!!!! בעעע) וכמובן שאני כל הזמן מנסה להתחמק ולחשוב על דברים אחרים:) וקפץ לי רעיון נחמד.. כאילו לא חייבים לעשות, אבל סתם, שיהיה:) נכון כאילו לכל אחד יש כרטיס אישי כזה? עכשיו בכרטיס האישי לא כתוב דברים ספציפיים על התוכנית זינה. ופה ושם עושים שרשורים של דמות אהובה, שנואה, פרק אהוב, שנוא, סצנה שהכי ריגשה אותך, שהכי הצחיקה אותך, וכ'ו וכ'ו... אז, חשבתי שאולי כמו שהכינו רשימה של ימי הולדת וזה.. אפשר אולי להכין רשימה כזאת, ובכל שם (של ילדי הפורום כמובן) יהיה רשום מה הפרק האהוב עליו, הזוג האהוב, הדמות האהובה, השחקן/שחקנית אהוב/ה, פרק שנוא, סצנה הכי מרגשת, הכי מצחיקה, הכי מרגיזה. אם אתה שיפר או סאבר או "על הגדר", אולי אפילו תהיה תמונה אהובה (אבל זה סתם תוספת כזה...
) ו...אולי עוד כל מיני דברים שנחשבו עליהם. אז מה אתם חושבים? כאילו זה לא יהיה משורשר פה.. זה יהיה כזה נפרד כמו רשימת הימי הולדת... אבל כדי שהמנהלות ידעו מה להכניס בפרטים של כל אחד, אז אולי נשרשר פה את כל הדברים הנ"ל... סתם רעיון חמוד שקפץ לי לראש..:) כי פשוט נזכרתי שהרבה פעמים פתאום מעניין אותי לדעת מה אנשים פה אוהבים, ויש כאלה שאני לא מכירה ממש טוב ואני לא יודעת איזה פרק אהוב עליהם, וסתם דברים כאלה:) וזה יהיה נחמד אם כל פעם שאני ארצה להיזכר (מסיבה כולשהי..חחה) אז תהיה רשימה נחמדה ומסודרת:) מה אתם חושבים?

gabrielle

New member
צריך תשובה של המנהלות לגבי זה

כי בסהכ זאת החלטה שלהן..אבל אם תשאלי אותי... נחכה עד אחרי שאנדריאן תבוא ( ושיבואו עוד אנשים חדשים לפורום )- ואז נעשה את זה בניחותה ובכיף. מנהלות?

shanyz

New member
יווווווו היא אמרוה לבוא עוד בערך

שבוע!! איזה יום זה יוצא? איזה התרגשות!:) כבר יש לכם שאלות? שתפו אותי!! =)

shanyz

New member
ביום של פורים? אוי לא...

שיט אני מקווה שאני אהיה כן..כי אולי אני הולכת למסיבה..
אממ באיזה שעה היא תהיה כאן?

shanyz

New member
אוף 8 זה לא טוב...

אוף! טוב לא אכפת לי:) אני אחכה עד שהיא תבוא! עוד לא הכנתי שאלות בכלל! נאי צריכה להתחיל לחשוב:)

ברודי

New member
שני אני מנצל"שת ../images/Emo4.gif אני צריכה עזרה.

הייתי מחפשת לבד אבל אני אפילו לא יודעת מאיזה פרק לחפש, ציטוטים של גבריאל לזינה שהיא שמחה שהיא נכנסה לחיים שלה ושהיא לא מצטערת שהיא הלכה איתה, דברים כאלה...

ברודי

New member
אבל אני אפילו לא יודעת מאיזה פרק

*להתחיל* הבנת הנקרא מותק.
טוב נו עבר הרבה זמן מכיתה ג'.

gabrielle

New member
לא הבנתי את השאלה...

את צריכה פרקים? לדוגמא: 15 במארס- הקטע בסוף...* מצרפת תמונה * דברים כאלה? ( להוסיף ציטוטים? )

ענבר1

New member
אחח מקסימה כמו תמיד...

הנה ציטוטים.. "This week's been kinda tough for all of us, I guess. But I'm always there for you, and you're always there for me. Friends? I got all the friends I need." In Sickness and in Hell For me, friendship binds us closer than blood ever could." Ties that Bind Xena, life is eternal. It has no beginning and no end. The loving friends we meet on our journey return to us time after time. We never die because we were never really born." “Listen to me. A lot’s happened to us over the past year, and there were times when we were both very confused. But I want you to know that I still think you are the best thing that ever happened to me. You gave my life meaning and joy-- and you will be a part of me forever. האחרון הכי מהמם

למעלה