יש לי רעיון נחמד
סתם כזה אני לומדת פה למבחן בהיסטוריה (עדיין!!!! בעעע) וכמובן שאני כל הזמן מנסה להתחמק ולחשוב על דברים אחרים
וקפץ לי רעיון נחמד.. כאילו לא חייבים לעשות, אבל סתם, שיהיה
נכון כאילו לכל אחד יש כרטיס אישי כזה? עכשיו בכרטיס האישי לא כתוב דברים ספציפיים על התוכנית זינה. ופה ושם עושים שרשורים של דמות אהובה, שנואה, פרק אהוב, שנוא, סצנה שהכי ריגשה אותך, שהכי הצחיקה אותך, וכ'ו וכ'ו... אז, חשבתי שאולי כמו שהכינו רשימה של ימי הולדת וזה.. אפשר אולי להכין רשימה כזאת, ובכל שם (של ילדי הפורום כמובן) יהיה רשום מה הפרק האהוב עליו, הזוג האהוב, הדמות האהובה, השחקן/שחקנית אהוב/ה, פרק שנוא, סצנה הכי מרגשת, הכי מצחיקה, הכי מרגיזה. אם אתה שיפר או סאבר או "על הגדר", אולי אפילו תהיה תמונה אהובה (אבל זה סתם תוספת כזה...
) ו...אולי עוד כל מיני דברים שנחשבו עליהם. אז מה אתם חושבים? כאילו זה לא יהיה משורשר פה.. זה יהיה כזה נפרד כמו רשימת הימי הולדת... אבל כדי שהמנהלות ידעו מה להכניס בפרטים של כל אחד, אז אולי נשרשר פה את כל הדברים הנ"ל... סתם רעיון חמוד שקפץ לי לראש..
כי פשוט נזכרתי שהרבה פעמים פתאום מעניין אותי לדעת מה אנשים פה אוהבים, ויש כאלה שאני לא מכירה ממש טוב ואני לא יודעת איזה פרק אהוב עליהם, וסתם דברים כאלה
וזה יהיה נחמד אם כל פעם שאני ארצה להיזכר (מסיבה כולשהי..חחה) אז תהיה רשימה נחמדה ומסודרת
מה אתם חושבים?
סתם כזה אני לומדת פה למבחן בהיסטוריה (עדיין!!!! בעעע) וכמובן שאני כל הזמן מנסה להתחמק ולחשוב על דברים אחרים