יש לי רעיון ענק!
כפפה לשרוני

יש לי רעיון ענק! ../images/Emo45.gif כפפה לשרוני

שמתי לב שיש פה לא מעט מחפשי עבודה. נכון שיש העובדים מהבית ומבסוטים מאוד, יש העובדים בבית ומאושרים ומסוגלים לכך כלכלית (או שמעדיפים כך למרות קושי מסויים) ויש מגוון רב. אבל באמת יש כאן כאלו שאינם מאושרים או שכורח המציאות מחייב אותם לצאת להביא פרנסה בחוץ... אני מציעה שנשרשר פה את אותם אלו שרוצים למצוא עבודה, שיספרו מה ובאיזה כיוון הם מחפשים ואפשר אפילו להעלות לאיזור הקבצים קורות חיים שלנו בצורה מרוכזת ולעניין חברות כ"א ושאר פונקציות שיכולות לסייע (אם כי בכך ישנה בעיית חשיפה גדולה מדי...אולי זה יכול לבוא בשלב מאוחר יותר, לפי דרישה). בכל מקרה- כל מי שרוצה לעבוד מחוץ לבית מוזמן לכתוב פה מה הוא מחפש.

anat30g

New member
רעיון טוב

השאלה מי יגיע לפה לחפש עובדים??!!! האמת שאני מתה לצאת מהבית לחצי יום לפגוש אנשים, אז עבודה לחצי יום בשעות הבוקר ממש תתאים לי... במה? האמת שבכל דבר, לא אכפת לי (עם ההשכלה שלי אני יכולה לעשות כמעט הכל), אבל עם קהל!

smartstar

New member
עבודה לאישתי דחוף חיפה צפונה../images/Emo6.gif

אני עצבני אישתי עובדת במתנס ומרויחה 1300 שח גנבים ונצלנים שם תעזרו לי למצוא לה עבודה דחוף יש לה נסיון בניהול חנות שיווק עבודה על מחשב חברותית או כל עבודה דומה ושתבוא אליכם הברכה אני מבין שאתם יודעים למה אני עצבני תעמידו את עצמכם בימקומי

מחפש עבודה גם מהבית

שלום רב אני עובד מזה המון שנים בתחום המחשבים, כללית, ומעוניין אם אפשר להשתלב בעבודה שניה מהבית, מהאינטרנט אם כל עבודה שתדרש ממחשב ברשותי כל התוכנות ואני מחובר לאינטרנט מהיר, במיוחד בשעות הערב, אפילו עד שעה 4 או 5 בבוקר אני פנוי, אשמח לקבל כל הערב או בקשה בברכת עמיר

../images/Emo26.gifחשוב../images/Emo36.gif

פתחתי לוח חדש "קורות חיים" בלוח זה אתם מוזמנים לכתוב את קורות החיים שלכם.
בקורות החיים כדאי שלא לפרסם יותר מדי פרטים אישיים, כדי שגורמים שליליים ברשת לא ישתמשו בהם. כמו כן ,כל אחד יוסיף קישור לכרטיס האישי שלו בתפוז, בסוף קורות החיים.

אני מחפשת

עבודה בתחומי ארגון אירועים, פירסום, יחסי ציבור והפקות, ניהול כ"א ורווחה או ניהול שיווק (בעדיפות אחרונה). היות שהתמחיתי בתחומים די רחבים, אני די ורסטילית. קשה, כמו כל דבר אחר בתקופה הזו, למצוא עבודה בתחומים האלו ...ועוד באיזור חיפה...

למעלה