יש לי רעיון פרוע
|קובי

• פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
יש לי רעיון פרוע../images/Emo160.gif../images/Emo103.gif|קובי

בא לכם להמר ולתכנן סוף שבוע בדקה ה 90 לבודפשט???

ju100

New member
תודה vera2 ../images/Emo140.gif ../images/Emo41.gif

ומשהו בשבילך

גלי®

New member
אין ספק שהיא ../images/Emo47.gif... עכשיו, כשלמדה

להכניס קישורים, אין סיכוי שמישהו יעצור אותה...

kropacsek

New member
האמת היא שאני כבר מחפש...

עוד מעט נגמר לי ממרח הפפריקה, האוניקום ונקניק נורמלי כבר מזמן לא אכלתי. כך שאני בהחלט עובר על אתרי הנסיעות והדילים.

עב

New member
מזל טובבבבב טוממממי ../images/Emo65.gif

נשמע לי יום הולדת טוב במיוחד! ברכות ואיחולים מהדרום הרחוק, תבלה
וכמו שאתה רואה, אלה בילויים מאוד ישראליים שמראים שהשתלבנו יפה במרחב.

orlu

New member
קרופצק מתמנה למחפש מיבצע טוב?

ואנחנו נעזור לך?

orlu

New member
שווה בדיקה אם כי ניראה לי שיש

מבצעים טובים יותר אם אנחנו מתארגנים אז נעשה סבב תאריכים מתאימים? בדיקת דילים? או שנלך עד הסוף עד הספונטניות?

kropacsek

New member
האמת היא שחשבתי על סוף השבוע הרביעי

בחודש הזה, כלומר 24-28 למאי. למשל הדיל הזה (הדקה ה-90)

tapuzina2001

New member
אני חושבת שאני יוכל לעזור לכם

אני מכירה אנשים באיסתא שיכול להיות שהם יוכלו לתת לכם הנחות מסויימות אני לא יודעת עלי לבדוק זאת, אבל לשם כך יש צורך במספר פרטים יעד תאריכי יציאה וחזרה מספר אנשים עד איזה סכום אתם מבקשים להוציא על כרטיסי טיסה ובית מלון בתי מלון - כמה כוכבים, פנסיון/חצי פנסיון תפוזינה
נ.ב אני לא סוכנת נסיעות

tapuzina2001

New member
אני תפוזינה ולא הגעתי במקרה

לכאן, לפורום. הגעתי לפורום הזה כי אני מתעניינת בנושא הפורום מאחר שגם חלק ממשפחתי היגיעה מהונגריה. דרך אגב הגעתי לפורום זה באמצעות הפורומים של תפוז. התשובה שלי נכתבה במקום הלא נכון אם תסתכל על אחת ההודעות של טומי במקבץ הקודם של התשובות תבין לאן התשובה שייכת למרות שלא כתבתי במקום הנכון- זהו ההסבר לטעות שלי. כעיקרון אין לי בעייה להסביר לך את פשר ההודעה אבל למה אתה כזה תוקפן???????????? תפוזינה נ.ב דרך אגב מי אתה ואיך אתה היגעת לפורום הזה?????

tapuzina2001

New member
תוספת לתגובה הקודמת: אורלאו

התשובה שלי היתה צריכה להגיע אחרי התגובה הבאה: 11:14 | 07/06/04 חברות וחברים, מי מעוניין? מי שמעוניין יציין בגוף התגובה את התאריכים הרצויים לו. לגבי דילים/ מחירים/ נראה אח"כ, פשוט עכשיו נראה כמה מעוניינם אם בכלל. אני בכיוון של 24-28 לחודש (סופ"ש רביעי) מי שלא יבין את שתיקתי, לא יבין גם את דבריי

למעלה