יש לי רעיון. פשוט נראה לי

יש לי רעיון. פשוט נראה לי

שאנחנו כאן משהו כמו עשרה אנשים לא יותר. בא לי לבדוק. אז בואו פשוט נתפקד. שכל אחד יוסיף פעם אחת תגובה עם הספרה בסדר רץ. אני מייד מתחיל עם 1. רק לרשום ספרה בכותרת, לא יותר מזה. נראה לאן נגיע.

Yo-man

New member
2 ../images/Emo13.gif

ואתה יכול לשאול אותי. בין כליו של המנהל, יש גם רשימה של כל המשתתפים. זאת לא רשימה ע"פ מספר הודעות, אלא כל מי שאי פעם כתב משהו. והפורום עדין בחיתוליו... מוקדם מידי, לדעתי, להתפקד (זה כדי לנסות להחליט אם הפורום מוצלח או לא ? להכיר את אלו המחשיבים עצמם קבועים ?) בכל מקרה אני מלא תקווה שעם פתיחת העונה יגיעו אנשים נוספים לפורום. אני אנסה לפרסם שוב בתפוז את דבר קיומינו, ומי שמכיר אוהדים שמחפשים מקום מפגש וירטואלי - spread the word. בכל מקרה - עונה מוצלחת לכולנו.

סתם עניין אותי לראות כמה אנשים

מגיעים לכאן. אומנם הפורום חדש אבל היום צריך להיות אחד משיאי הביקורים בו. לא? כמובן שיש תקווה שעם חלוף המחזורים יבואו עוד אנשים.

gadotmi

New member
7 + תוספות

עדי, "ספירת מלאי" היא יוזמה נחמדה..... להזכירך - יש לי רשימת תפוצה שמכילה בערך 20 כתובות e-mail של אנשים שונים שהמקור שלה הוא ארגון הצפיה הקבוציתי במשחקי ה playoff בשנה שעברה (החל מה פלופ באוונגארד ועד החגיגה בפ'יצ'ר, כולל אנשים שהיו איתי בקשר אבל לא הגיעו בסופו של דבר למשחקים. בקיצור - אשתדל לשלוח לכל החבר'ה הללו מספר שיכנסו לכאן ואז נקבל דחיפה קדימה. אני מסכים עם הערתו של יורם בנוסח "הפורום בחיתוליו".... מקווה שניצור קבוצה שנהיה בקשר קצת יותר הדוק. גדי

למעלה