יש לי רעיון- צריכה שיתוף פעולה |תוד

יש לי רעיון- צריכה שיתוף פעולה |תוד

חבר'ה !!! כמו שאתם יודעים, בעוד שבוע וחצי יש לדניאל יום הולדת. עלה לי רעיון- אולי טיפשי, אבל בכל זאת. אם מישהו הולך להופעות שלו בשבוע הקרוב, ומתכוון לדבר איתו אחרי ההופעה, מה דעתכם לבקש ממנו להעיף מבט בפורום שלו, ואז נכתוב לו, דרך הפורום, ברכות ליום הולדת ???? תחשבו על זה, זה יכול להיות מאוד מאוד נחמד, והוא נראה אחד שמקשיב, ושהסבירות שהוא יעשה את זה, לא קטנה!! אז אם מישהו הולך, ומוכן יהיה לעשות את זה, תודיעו מראש, וכל מה שישאר לאחרים זה לחשוב על ברכה מקורית ויפה ליום הולדת. תודה על שיתוף הפעולה... אני עזרתי לגורל -עכשיו תורך ! אלה

hodayoyo

New member
הוא קורא ../images/Emo60.gif

קורא ולא ממש כותב... לפני איזה חודש וחצי אני חושבת (אני לא טובה בזמנים) הוא כתב הודעה, את יכולה לראות אותה בהודעות נבחרות בעמוד הראשי של הפורום. וכמו שהוא בעצמו אמר באירוח בוואלה- הוא הרבה באינטרנט. ובכל זאת אני בעד שתגידו לו להיכנס ולכתוב פה

yellow cheese

New member
יעע.. ../images/Emo13.gif קול.

חמישה ימים לפניי
וואבההה איזה כיף. חחחחחחח מה?!

לא יותר קל....?

לא יותר קל, אם מישהו הולך להופעה שלו בשבוע הקרוב, פשוט להביא לו להופעה זר פרחים או משהו כזה?

hilape

New member
איזו חמודה את הצעה בהחלט נהדרת

זה מה שאנו היינו עושים בעבר בפורום הקודם של דניאל דיבורים שולחים לו ברכות יפות תמונות ססגוניות ושאר דברים יפים אחרים הוא היה נכנס ומגיב באלגנטיות רגישה כזה חמוד

איזה כיף !!!!

יתכן מאוד ואני בעצמי בסוף אהיה בתמונע ביום שישי !!! הכל תלוי באם יש כרטיסים, ואם מישהו מוכן לבוא איתי מירושלים לתל אביב. ישששששששששששששששש אז, דניאל תתכונן- אני באה. אני מבטיחה שאם אני אכן אגיע, אני אגיד משהו לגבי הפורום ביום שני. אוי אמן... מתאים לי מאוד !!! אלה

למעלה