יש לי רעיון

RoNi ThE QuEeN

New member
יש לי רעיון../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif../images/Emo28.gif

זה מן משחק, שכל אחד שם תמונה של התאומות, שקשורה למשהו שקרה לו/לה !!! (אבל לא משהו כמו "דיברתי בטלפון" עם תמונה של מרי קייט מדברת בטלפון...) טוב, אז אני למשל טסתי ל
יורודיסני בחופש הגדול!!!

../images/Emo8.gifמשחק מהממם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הנה שלי../images/Emo8.gif

אני נסעתי לפריז לא מזמן ומאוווד נהנתי
וגם הייתי בדיוק איפה שהן בתמונה... מותר לשים פעמיים? כי יש לי עוד...

RinRan

New member
אוקיי לי יש 2...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

דבר ראשון רוני- זה ממש רעיון חבל"זי
קבלי ח"ח וגם
דבר שני- אפשר להגדיר את זה בתור... אממממ... לא ארוע סתמי... כמו הדוגמא שנתת- לדבר בטלפון, אלא ארוע מיוחד (נגיד..) טוב אז יש לי 2... זאת הראשונה
עשו לי מסיבת הפתעה ליומולדת 10. אני תמיד רוצה לעשות מסיבה בדיוק ביום של היומולדת. בשנה ההיא זה יצא על יום שישי ואמא שלי אמרה שנעשה ביום ראשון (נולדתי בחופש הגדול..) ודי כעזתי עליה אבל השלמתי עם זה..
אמרתי לה את מי שאני רוצה להזמין והיא אמרה שהיא תסדר הכל ונסעתי לוויקנד לסבא וסבתא שלי שגרים בוילה עם בריכה..(מה שכתוב שכרטיס האישי שלי). אז ביום שישי אני וסבתא שלי הלכנו לאחותה שגרה כמה בתים ממנה... (זה יישוב קטן של וילות..) ואז כשחזרנו אז סבתא שלי אמרה לי ללכת לבדוק אם סבא שלי ניקה את הבריכה.. ירדתי למטה ועמדתי לצאת לבריכה ובפנים ראיתי קצת בלונים אז חשבתי "טוב בכל זאת- היומולדת שלי זה היום..." ויצאתי החוצה ופתאום אני רואה את כל החברות שאמרתי לאמא שלי שאני רוצה במסיבה+אמא שלי+חברות שלה+סבא שלי+דודות שלי וכווווווולם צועקים- "הפתעה!" הייתי בשוק
הייתי בהלם
הייתי ה-מו-מה
חחחחח...... לא- באמת הייתי בהלם
יש גם תמונות כדי להוכיח את זה.....

RinRan

New member
והשניה....

חגגתי פעם חג מולד
לא, אני לא נוצרית.. אני יהודיה בדם וב...
טוב לא משנה... לפני כמה שנים.. אני חושבת שהייתי בכיתה ה´- לאמא שלי היה חבר מאד נחמד והיו לו הורים (דדדדדדי.....) שגם הם היו יהודים אבל הם היו חוגגים את חג המולד כל שנה... אז בחנוכה הלכנו אליהם והיה עץ חג מולד (קטן.. אבל לא נורא...) והיו מתנות לכל אחד והיה גם קצת אוכל של חג המולד (עוגיות זאנגביל וכאלה...) וכמובן שגם אוכל של חנוכה..... אני קיבלתי 2 כוסות ממש חמודות של הלוני טונס שיש להן מכסה עם קש- לאחת היה מכסה של באגס באני ולשניה- מכסה של טאז ועד היום יש לי אותן למרות שזה כבר מגעיל אותי לשתות מכוסות פלסטיק (אל תשאלו למה...) בכל מקרה היה ממש ממש כיף למרות שאני בקושי זוכרת את זה...
אבל חוויה נחמדה לא
(אף פעם לא חגגתי חג מולד אמיתי-אמיתי..)

RoNi ThE QuEeN

New member
זה כיף לחגוג קריסמס?../images/Emo35.gif

עם כבר מדברים, אז חברה שלי נורא אוהבת לחגוג קריסמס, וכבר שנתיים שהיא הזמינה כמה חברות לישון !!! אומנם לא חגגנו ממש ממש את החג, אבל לחברה שלי יש מיני עץ (עץ קריסמס) שזה בעצם מנורה, וזה נורא חמוד!!! גם עשינו הגרלה, מי ייקנה למי מתנה- נגיד אני הוצאתי את השם שלך, אז אני רונה לך מתנה, וככה כולם גם קיבלו מתנות קטנות!!! היה נורא נחמד!

RinRan

New member
כן../images/Emo70.gif מאאאאאד כיף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אז הנה עוד אחת...

זה דומה לי כי לא מזמן בת-דודה שלי התחתנה (אנחנו מאוד קרובות) התחתנה אז אני הייתי ה"שושבינה" שלה... ושוב-אחלה משחק
אנחנו צריכים יותר יוזמות כאלה למשחקים חמודים...

RinRan

New member
אוי זה גם מתאים לי...

התמונה של שרונוש מתאימה גם לי...- אני הייתי שושבינה מאה אלף פעם... הייתי שושבינה של דודה שלי, עוד דודה שלי, עוד דודה שלי, עוד דודה שלי ועוד דודה שלי וגם בחתונה השניה של אמא שלי.... אבל אני עדיין רעבה לעוד

RinRan

New member
חחחחחחח...............

אוקיי יש לאמא שלי 3 אחיות (3 דודות..) ולאבא שלי יש אח ו-2 אחיות אז אח שלו התחתן והייתי שושבינה של אשתו ואחרי שהם התחתנו אז היא נחשבת דודה שלי...

RoNi ThE QuEeN

New member
אווווו... הרבה../images/Emo103.gif

אהה, ומצאתי עוד משהו- יש לי בת דודה מזה חמודה
, ושבוע שעבר היא חגגה יומולדת שנתיים

RinRan

New member
חיחיחי... לי יש המוווווון בני דודים

ובמיוחד בנות דודות
כל המשפחוה שלי מצד האמא זה בנות עם עיניים כחולות

olsen fan

New member