יש לי רעיון

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
יש לי רעיון ../images/Emo13.gif

ואפילו רעיון משעשע :) כולם למצוא לי שירים, שיש בהם את צירוף המילים I want ... ונעשה שרשור עם התשובות בתור כותרות.. אני מיד מתחילה עם דוגמא :)

t@li

New member
I want to be a super model..

(דוגמא מפגרת. אז מה? תהרגו אותי? לא. עכשיו תמשיכו :)

המממ

New member
אה, עוד כמה...

"i wanna be bob dylan" (כן, שוב שכחתי של מי זה! תצטרכו להזכיר לי שוב). "i want to know what love is, i want you to show me" (ושל מי זה?) "i want love" (אלטון ג´ון מגלה יאוש). אם אזכר בעוד, מן הסתם אוסיף...

naps

New member
queen- I want to ride my bycicle

radiohead (from anyone can play guitar)- I wanna be jim morisom radiohead (from creep)- I want you to notice when I´m not around

I want you to come back &

Carry me home away from this long, lonely nights (Air Supply -I´m all out of love) 2) I want to break free - Queen 3) who wants to live forever - Queen 4) ועוד אחד של קווין Bohenian Raphsody moomaaaaa ooo ooo oo i dont want to die 5) פה יש יותר מדי wantim
: (i want you to want me(for all that i am solid harmonie

naps

New member
ועוד רדיוהד...

(from knives out)- I want you to know he´s not coming back​

t@li

New member
נאפס ורוח בקרב צמוד :)

שניכם זכיתם בנקודות על מקוריות ויצירתיות! (לא סתם, פשוט אהבתי את הציטוטים שלכם) ועכשיו- מי שירשים אותי יותר בציטוטים אחרונים... יזכה ! (אבל במה? הממ... פרטים ינתנו בהמשך)

naps

New member
הנה אחד במיוחד בשביל

לעצבן את רוח! :) רוח, את אוהבת את החברים של נטאשה (נכון? אני טועה?) אז למה לא חשבת על "שאני לא רוצה ואת לא רוצה. רותים גבוה, בשמים לנגוע" על קו הזינוק...

ועכשיו תורי לעצבן אותך!

טלי חייבת לאהוב את השיר הזה: "רציתי שתדעי, אני בוכה כמו תינוק זועק לשמיים אל תלכי(אני מתחנן תישארי, אני אוהב אותך)!!!" איזו בת לא תאהב את זה?

naps

New member
עוד!

Aerosmith- I dont wanna miss a thing lutricia mcneal-stranded: "I don´t wanna feel like I´m stranded... ...I don´t wanna be here alone ´Cause I dont wanna feel abandoned... I just don´t wanna live anymore..."​
על השיר השני תודה לפורום זיהוי שירים. מישהי שאלה על השיר הזה והעתקתי משם. אני אפילו לא מכיר את השיר.

t@li

New member
מצטערת,

לא הייתי פה אתמול והיום, אז קצת הפסדתי את ההתכתשות ביניכם
אבל שתדעו שאני נגד אלימות, וחוצמזה, רוח, אני שונאת קיטשיות. <ועכשיו נאפס נראה ככה
> בכל מקרה.. שניכם הבאתם ציטוטים של שתי להקות מעולות.. קווין ורדיוהד.. ולכן הבחירה קשה מאוד..
<לא מחשיבה את האחרונים.. רציתי אנגלית!> ... בונה מתח ... והמנצח הוא..
תיקו מרגש!
<תסמכו עליי שאני אתחמק מבחירה> Hail Ruach and Naps!

אני מוכנה לוותר על הכתר...

NOT ! חחח סתם. חפיף, תני לו לזכות! צריך הכרעה.. ואם קשה לך להכריע אני אעזור לך... :) חוץ מזה מגיע לי עונש על הקיטש!

למעלה