יש לי רעיון

גולדי2002

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

כך קוראים לפינה שחשבתי לעלות. מצטער שפתחתי 2 הודעות חדשות אבל היום עלה במוחי הקודח רעיון, לעשות פינה של רעיונות. את הפינה הכנסתי לפורום שלי וכולי תקווה שזה יעבוד, כאן כמו שם. ואחרי שקיבלתי אישור ממנהל הפורום החלטתי לרוץ על זה. אז מה זה הפינה הזאת בכלל? לפינת "יש לי רעיון" תוכלו להביא רעיונות והצעות לסטיקרים, פליירים, עצומות, פעוליות, סלוגנים וכל מה שעולה ויעלה במוחכם הקודח. אז יאללה, לעפודה. תתחילו להפעיל את התאים האפורים ולהמציא דברים. את הרעיונות הכי טובים ניקח ונרוץ עם זה. בהצלחה. בהצלחה, אורן

גולדי2002

New member
וZה רעיון שהבאתי לפני חודשיים

להכנס לעיתון "לאשה" עם טור שבועי בנושא זכויות בעלי חיים (שאחת מאיתנו תכתוב). מה אתן להגיד, בנות? מישהי מתנדבת?

S H I L G I

New member
רעיון משלי!

יש כאן הרבה בני נוער..לכן מישהו יוכל לכתוב מן "טור" לצעירים באחד ממגזיני הצעירים (ראש1/מעריב לנוער)!

shirabalter

New member
"הביצה שהתחפשה"- רעיון לכרזה.

בספר הגאוני הזה של דן פגיס מצויות המון אפשרויות לניכוסו למטרותינו, בכל עמוד ועמוד. הנה כמה דוגמאות: - "היה הייתה ביצה שלא רצתה להיות ביצה" (ובאותו עמוד הוא ממשיך..) "כי כל היום הייתה רק מתהפכת ומתגלגלת..." התמצית של כל הרעיונות שעלו לי הם לצייר בדיוק את העמוד כפי שפגיס מציירו אך עם וואריאנט קטן ודוקר לדוגמא: בסוף הספר בעמוד האחרון התרנגולת, אימו אומרת: "אתה, אתה אפרוח" ואז ניתן לצייר שני חיצים שאחד מוביל למותו עם שאר אפרוחים זכרים והשני מוביל לציור של כלוב סוללה, או לדוגמה ניתן על אותו העמוד כשהתרנגולת אומרת זאת לצייר את פניה בהבעה של צער על ה"חיים" הצפויים לביצה...

shanty.G

New member
בעיה: זכויות יוצרים

ניכוס יצירה למקור אחר שאינו היוצר המקורי אינה פעולה של מה בכך. בספר נתקלתי לפני המון שנים ואני לא ממש זוכרת מה ומי, אבל הרעיון הבסיסי שכתבת נשמע מעניין ומתאים למטרותינו. שאלת מליון הדולר היא האם הכותב (וגם המאייר וכו´) יתנו את הסכמתם להסבה מעין זו.

shirabalter

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif, כן חשבתי על כך, אך...

אני מאמינה שיש סיכוי סביר שמי שזכויות היוצרים שייכות לו (עדה פגיס?) ייענה אם נפנה אליו בבקשה ראויה. (אני בחורה מה-זה אופטימית...ואין לנו ברירה אלא להיות כאלו כמי שפועלים שיהיה יותר טוב מתוך מציאות נתונה ולא קלה לעמיתינו על ארבע.)

shirabalter

New member
נ.ב.-דן פגיס כתב ואייר ו..../images/Emo16.gif

...לצערינו הרב עבר מן העולם לפני כמה שנים. יהי זכרו ברוך.

גולדי2002

New member
תפנו להוצאת "עם עובד"

מזא"ה 22 תל אביב טל´: 6291526-03 אולי הם יסכימו. בהצלחה.

shirabalter

New member
תרנגולת חביבה, אין זה משנה!

זהו רעיון של כל מי שהגה אותו (הוא התבשל בראשי לפני חודש בערך בהפגנה) וזה לא מה שחשוב!!!! מה שחשוב הוא שהכרזה תצא לאור ותשפיע על אנשים!!! (רק לשם ההגינות- מעורר הרעיון היה שתכננתי לפני הרבה זמן להלחין את הביצה שהתחפשה והיא בליבי בכל אשר אעשה בין אם במוסיקה ובין אם במפעלינו למען היכולים-לחוש-סבל-שמתעלמים-מכך-שהם-כאלה)

אני יודעת שזה לא משנה.

זה היה בצחוק
דרך אגב, בקשר להלחנה, יש לי מילים שצריכות הלחנה. הן אמורות לשמש "המנון התנועה לזכויות בע"ח" שחיבר מור דיעי. אם את מעוניינת צרי קשר במייל או במסר אישי. טוב?

guruyaya

New member
כותרת למידעון בנושא שחיטה כשרה

כשר אבל מסריח! גרוע להפליא.

למעלה